Obavijesti

Promo sadržaj

Jednostavno postavite svoj novi Huawei uz Phone Clone

Jednostavno postavite svoj novi Huawei uz Phone Clone

Besplatan alat uz koji ćete jednostavno prebaciti sve svoje podatke

Huawei je nedavno predstavio nekoliko svojih novih modela koji se odlikuju vrhunskim performansama i kvalitetom izrade na koje su korisnici već navikli. Uređaji dolaze s Huaweijevom platformom za distribuciju aplikacija - AppGallery trgovinom, a Huaweijevim korisnicima je postavljanje njihovih novih pametnih uređaja dodatno olakšano zahvaljujući Phone Clone alatu. Osim pomoću Phone Clone alata, do novih aplikacija možete doći i preko AppGallery trgovine ili preuzimanjem i instalacijom APK datoteke preko Huawei Browsera sa službenih stranica aplikacija.

Phone Clone je Huaweijev besplatan alat koji omogućava prijenos datoteka i aplikacija sa starog uređaja na novi. Bez obzira jeste li iOS ili Android korisnik, Huawei Phone Clone aplikacija kompatibilna je s vašim telefonom bez obzira na model.

Kako ne biste iznova skidali sve aplikacije koje ste koristili na vašem starom uređaju, a zatim i prenosili kontakte, fotografije, videozapise i ostali sadržaj na novi Huawei pametni telefon, iskoristite mogućnosti koje vam nudi Phone Clone. Potrebno je slijediti nekoliko koraka navedenih niže:

  1. Otvorite Phone Clone na oba uređaja. Ako vaš stari telefon nije Huawei, preuzmite Phone Clone iz svoje App trgovine. Ako je vaš stari telefon Huawei, ova je aplikacija već unaprijed instalirana.
  2. Sa starim telefonom skenirajte QR kôd na novom telefonu.
  3. Odaberite datoteke koje želite kopirati na novi telefon i počnite prenositi.
  4. Uživajte u svojem novom uređaju uz sav sadržaj sa starog.

Prilikom kloniranja uređaja valja voditi računa o nekim pravilima. Primjerice, ne preporučuje se isključivanje zaslona na nekom od uređaja kako se postupak ne bi automatski zaustavio. Također, uređaje valja staviti na podlogu koja slabije provodi toplinu, poput drvenog stola, a ne preporučuje se ni korištenje telefona dok se kloniranje ne završi. Naposlijetku, baterija vaših uređaja trebala bi biti na barem 50 posto, a prilikom kloniranja ne preporučuje se punjenje uređaja.

Više informacija i preporuka o korištenju Phone Clone alata moguće je pronaći na Huawei forumu, a tu je i video koji prikazuje jednostavni prijenos aplikacija i sadržaja na vaš novi Huawei pametni telefon.

Na novim Huawei uređajima poput Mate Xs i P40 lite koji dolaze s HMS-om tako jednostavno možete prebaciti gotovo sve omiljene aplikacije i datoteke.

Mate Xs donosi pravu preklopnu revoluciju u svijet pametnih telefona. Njegov sklopivi ekran brzo transformira 6,6-inčni ekran, uz sekundarni 6,38-inčni, u 8-inčni tablet zahvaljujući kojem korisnici dobivaju više prostora za rad i uživanje u multimedijskom sadržaju. Huaweijev novi telefon srednje klase P40 lite nudi vrhunske performanse po prihvatljivoj cijeni, a tu je i tablet MatePad Pro – sjajan izbor i za privatne i poslovne korisnike.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.