Obavijesti

Promo sadržaj

Jelena Rozga: 'Narodni je kriv za sve'

Jelena Rozga: 'Narodni je kriv za sve'
1

Najslušaniji radio u zemlji, Narodni i jedna od najvećih hrvatskih zvijezda Jelena Rozga udružili su snage kako bi nekome od vas omogućili čarobnu večer – „Koncert u tvom domu“

Velike zvijezde uglavnom pratimo izdaleka, slušamo na radiju, gledamo na televiziji. A što kažeš na to da ti jedna od njih stigne u tvoj dnevni boravak? I pjeva samo za tebe i tvoje prijatelje na privatnom koncertu. Kakva bi to priča bila…

Naime, Narodni i ove godine organizira „Koncert u tvom domu“, a nakon Nine Badrić, Petra Graše i Severine, u tvoju kuću ili stan dovodi Jelenu Rozgu, opet jednu od najvećih glazbenih zvijezda u Hrvatskoj.

Bit će mi čast pjevati u tvom domu“, poručuje ti Jelena Rozga i čeka tvoju prijavu. Na tebi je da snimiš video potencijalne pozornice, odnosno svog dnevnog boravka te prijatelje ili članove obitelji koje misliš pozvati na ovaj ekskluzivni koncert.

Pritom budi kreativan, malo se potrudi. Dokaži da ste baš ti i Rozga savršen spoj, a taj dokaz, odnosno video snimku objavi na Facebook zidu Narodnog. I to najkasnije do 12 sati u srijedu, 18. rujna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Posla će se tada primiti strogi žiri u kojem će, osim Jelene Rozge, sjediti i voditeljske zvijezde Narodnog – Doris Pinčić Rogoznica, Hrvoje Kečkeš, Tatjana Jurić, Nives Ivanišević, Marko Bratoš, Gina Victoria Damjanović, Tomislav Cvetković, Duje Miliša i Anamarija Božinović. U ovom će sastavu odlučiti te u četvrtak 19. rujna na Narodnom objaviti stiže li ti popularna splitska pjevačica u goste 25. rujna.

A kad stigne, ne samo da ćeš uživati u privatnom koncertu, već će tvoj dnevni boravak postati kultno mjesto. Ostat će upamćen kao početna točka njezine regionalne turneje na kojoj će predstaviti akustične verzije velikih hitova poput pjesama „Opijum“, „Oprosti mala“ i „S druge strane mjeseca“. Ideja o akustičnom albumu rodila se nakon gostovanja u „Living Room Acousticu“ Narodnog koje na YouTubeu bilježi višemilijunske preglede. 

„Narodni je kriv za sve. Taj video izazvao je mnoštvo lijepih komentara. Očigledno ljudima nedostaju ovako lijepe pjesme i vjerojatno mene vole čuti u akustičnoj verziji. Iznimno se radujem cijelom projektu, albumu i nakon toga turneji. Sretna sam i što ću nekoga iznenaditi u njegovom ili njezinom dnevnom boravku“, poručila je Jelena.

Zgrabi priliku, prijavi se i uživaj u čarobnoj večeri poput Vedrane iz Splita kojoj je lani u dnevnom boravku pjevala Nina Badrić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane
5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!