Obavijesti

Promo sadržaj

Jennifer u stvarnom životu tražila pomoć dispečera 911

Jennifer u stvarnom životu tražila pomoć dispečera 911
3

NA FOX-U od 8. veljače utorkom u 22.00

Jennifer Love Hewitt utorkom u 22 sata pratimo na FOX-u u seriji 911 u ulozi dispečerke koja prva prima pozive onih u nevolji. Iako je upoznata sa svim procedurama pružanja pomoći pozivateljima, to iskustvo joj nije previše koristilo kada se nasmrt preplašena i sama našla u situaciji da mora nazvati 911.

Mislila je da joj je netko provalio u kuću pa se prema uputama operatera sakrila u ormar i nastavila pričati s njim. Ubrzo su joj na adresu stigli policajci, poslan je i helikopter, da bi se na kraju ispostavilo kako je 'provalnik' zapravo rakun, koji je iskopao svoj put i uvukao se u kuću. Jennifer se zahvalila na pomoći i ljubaznosti operatera i priznala da se osjećala pomalo glupo zbog cijele strke koja je nastala.

Iako smo ju 90-ih mogli vidjeti u nekoliko relativno nepoznatih televizijskih serija, zavoljeli smo ju nakon pojavljivanja u jednom od najpoznatijih horora iz 1997. „Znam što si radila prošlog ljeta“. Uz glumačku ekipu Sarah Michelle Gellar (Buffy ubojica vampira), Ryan Phillippe (Okrutne namjere) i Freddie Prince Jr. (Ona je sve to) s ovim je filmom započela svoj put do Hollywooda, gdje se i dalje uspješno probija.

Jennifer se okušala i kao pjevačica, pojavila se u spotu latino-zavodnika Enriquea Iglesiasa, ali najzapaženija ipak ostaje po ulogama u seriji Šaptačica duhovima, filmovima o mačku Garfieldu, te seriji Zločinački umovi.

U seriju 911 dolazi u drugoj sezoni kao Maddie, starija sestra Evana Buckleya, koji joj pomogne u potrazi za poslom te ubrzo nakon dolaska u Los Angeles počinje raditi kao dispečerica. Već od prvog pojavljivanja, Jennifer  postaje jedno od omiljenih lica serije. Iako je njezin lik u seriji zapravo medicinska sestra, Jennifer priznaje kako tu profesiju u stvarnosti nikad ne bi mogla živjeti jer je previše emotivna i teško bi se mogla odvojiti od sudbina svojih pacijenata.  

„Nakon što mi je sin završio na šivanju jednom prilikom, dvije medicinske sestre izašle su samo da mi kažu da se moram sabrati jer sin mora vidjeti moje mirno lice. Ja sam samo odvratila: 'Žao mi je, ali ovo je moja beba!'“, ispričala je u jednom od ranijih intervjua.

Nakon izbivanja iz serije koju su producenti prilagodili njezinoj trudnoći u stvarnom životu, Jennifer je razveselila fanove objavom kako se vraća u 911 tim. Peta sezona donosi niz hakerskih napada na računalne sustave, kontrolne tornjeve zračnog prometa i bolnice, dok masovno zamračenje izaziva pustoš u LA-u. U isto vrijeme, Athenu muče obiteljski problemi, Maddie se pogoršava postporođajna depresija, Eddie strahuje od bolesti, a novi operater preuzima kontrolu u pozivnom centru.


Petu sezonu serije pratite od 8. veljače, utorkom u 22 sata na FOX-u.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.
Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života