Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Jeste li pravi pivoljubac? Dođite danas na Chill&Grill i testirajte svoje pivsko znanje!

Jeste li pravi pivoljubac? Dođite danas na Chill&Grill i testirajte svoje pivsko znanje!

Osim vrhunskog roštilja, mnoštva cuge i poznatih glazbenih izvođača, ove je godine Chill&Grill svojim posjetiteljima osigurao i obilje zabavnih programa. A u danas se svim pivoljupcima smiješi posebno iznenađenje...

Zbog toplijih dana i povoljnije epidemiološke situacije živnuli su mnogi gradovi diljem Hrvatske, pa tako i Zagreb. A ima li bolje kombinacije od ukusnog roštilja, hladnog piva i dobre ekipe na zagrebačkome moru? Ovogodišnje izdanje popularnog festivala Chill&Grill bit će na Jarunu i trajat će najdulje do sada, pa će tako od 24. lipnja do 4. srpnja posjetitelji moći uživati u bogatom gastronomskom i glazbenom sadržaju.

Između ostalog, ove će se subote, uz pridržavanje svih mjera Stožera, održati i i pivsko blind test "Pogodi koje pivo piješ" u organizaciji Karlovačkog piva, koji će posebno razveseliti sve pivoljupce. Sudjelovati mogu svi punoljetni, a evo kako vi možete osvojiti pivo za sebe i ekipu.

Okupite ekipu i trk na Jarun...

Sve što trebate donijeti ove subote na Jarun je natjecateljski duh jer tijekom ovogodišnjeg Chill&Grilla možete sudjelovati u pivskoj radionici ''Pogodi koje pivo piješ!". Pravila natječaja vrlo su jednostavna - biramo pet natjecatelja iz publike čiji je zadatak otpiti nekoliko gutljaja iz svake čaše piva i zatim odrediti koji je proizvod u čaši, odnosno upariti uzorak s brendom piva. Svakom natjecatelju mjerit će se vrijeme i pobjeđuje onaj koji je u najkraćem roku imao najviše točnih odgovora. Osim što zvuči zabavno, pobjednik osvaja pivo za sebe i ekipu (do 5 osoba)! Radionica se održava od 16:30 do 17 sati.

Nemojte se sramiti i pokažite svoje dugogodišnje umijeće degustiranja ovog osvježavajućeg napitka u pauzi od roštiljanja. Prijaviti se možete na licu mjesta, a osim zagarantiranog provoda, uz malo sreće, ne morate se brinuti tko će idući put okrenuti rundu.

Tijekom deset dana festival Chill&Grill bit će na prostranoj livadi između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horvaćanske u Jarun, gdje će biti štandovi poznatih restorana i pozornica, na kojoj vas očekuju mnogi glazbenici, a svakog dana i live svirka. Sve informacije o eventu možete pratiti i na službenoj Facebook stranici Chill&Grillagdje ćete pronaći detaljne informacije o programu i događanjima u okviru ovog festivalaA inspiraciju, recepte i nagradne natječaje potražite na chillgrill.hr. 

Vidimo se na Jarunu, gdje vas očekuje deset dana gastronomskih delicija, fine cuge, live svirki i nezaboravan provod!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.