Obavijesti

Promo sadržaj

Jeste li probali nove Snickers sladolede? Naručite ih online!

Jeste li probali nove Snickers sladolede? Naručite ih online!
5

Počastite sebe i svoje najbliže novim okusima sladoleda Snickers – nema ničeg boljeg od opuštanja uz hladni desert na sunčan dan. Nova Snickers sladoledna linija čeka vas u web trgovini tvrtke Stanić

Budite odgovorni – kupujte iz sigurnosti doma!

Dok nas proljeće zove da izađemo i družimo se na suncu, zdrav razum nam ipak govori da još uvijek nije pravo vrijeme za povratak uobičajenim aktivnostima na zraku. Međutim, to ne znači da ne možete uživati u toplim danima. Ovo je idealno vrijeme da malo uredite svoje balkone, terase ili dvorišta, izvadite iz spremišta stolce i jastučiće. Pustite suncu da podigne raspoloženje, a sebe i svoju obitelj počastite odličnim novim sladoledima koje ste, naravno, naručili online.

Bez obzira slavite li možda rođendan, uspješno pridržavanje sigurnosnih mjera ili jednostavno sunčan dan, sladoled je uvijek dobra ideja. Pogotovo ako je riječ o neodoljivim Snickers sladoledima. Snickers je dio poznate Mars obitelj (Mars, Twix, Bounty i M&M), a zahvaljujući globalnoj popularnosti, dobio je svoju sladolednu liniju koja će vas oduševiti. Ova slatka fantazija načinjena od hrskavog kikirikija, nježne kremaste karamele i pjenaste nugat kreme skrivenih ispod debelog omotača najukusnije čokolade, još je bolja u ledenoj varijanti. Odnosno, toliko je dobra da ćete se u nju zaljubiti već na prvi griz, na prvo hrskanje sočnog čokoladnog omotača.

Ako ste već imali prilike uvjeriti se u neodoljiv okus klasičnog Snickers sladoleda s mliječnom čokoladom, odlična je vijest da od sada možete pronaći i varijantu s bijelom hrskavom čokoladom, ali i na popularnom štapiću s mliječnom čokoladom dodatno obogaćenom komadićima kikirikija. Ova dva noviteta zasigurno će vrlo brzo dobiti svoje poklonike te uživanje u Snickersu podići na posve novu razinu.

Za dolazak novih ledenih kombinacija na domaće tržište zaslužna je tvrtka Stanić, jedan od vodećih distributera sladoleda u Hrvatskoj u čijem se asortimanu nalazi više od 80 različitih vrsti i pakovanja omiljene ledene slastice raznih svjetskih proizvođača. Posjetite li njihovu web trgovinu na www.horeca.hr, vidjet ćete kako je brzo, jednostavno i sigurno naručiti Snickers sladolede (kao i brojne ostale sladolede u ponudi Stanića) na kućni prag. A ako ste previše nestrpljivi i ludo dobar sladoled Snickers u svim njegovim kombinacijama želite probati sada i odmah, navucite zaštitnu masku i rukavice i skoknite do obližnje Stanić trgovine – u Hrvatskoj ih ima više od 30, a lokacije i ponudu možete pronaći na www.diskont.hr.

Razveselite sebe i svoju obitelj novim okusima i novim iskustvom bliskosti i druženja u ovim izazovnim vremenima. Zaslužili ste jedno dobro sladoledno čašćenje. Barem jednom tjedno.

Uz sve ovo, tvrtka Stanić pripremila je i malo iznenađenje za sve sladoledoljupce, nedavno su pokrenuli web stranicu posvećenu sladoledima: www.sladoledi.hr koja će vas odvesti u najšareniji svijet sladoleda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince