Obavijesti

Promo sadržaj

Još uvijek se stignete prijaviti za subvencionirane kredite

Još uvijek se stignete prijaviti za subvencionirane kredite

Želite li ostvariti pravo na subvencioniranje stambenog kredita najmanje prvih pet godina otplate, sad je krajnje vrijeme da se informirate i pripremite svoju prijavu, a OTP banka d.d. će vam pomoći da taj proces završite u što kraćem roku.

Ako ste tip osobe koja sve ostavlja za zadnji tren, pa tako i one važne životne odluke kao što je kupnja nekretnine, imamo izvrsne vijesti za vas – bez obzira na to što su prijave počele 21. ožujka, još uvijek imate vremena prijaviti se za subvencionirane kredite APN-a. 

Kao banka koja je prema izboru najprestižnijeg financijskog magazina The Banker proglašena najboljom bankom u Hrvatskoj za proteklu godinu, OTP banka d.d. ove godine nudi posebno privlačne uvjete financiranja u programu koji pruža priliku mladima do 45. godine života bolje uvjete prilikom kupnje prve nekretnine.

Što je sve potrebno za prijavu na subvencionirani kredit?

Kao prvi korak, potrebno je što prije izabrati nekretninu ili zemljište na kojem želite graditi svoj budući dom, a zatim odabrati banku od povjerenja uz čiju pomoć možete u kratkom roku prikupiti svu potrebnu dokumentaciju za prijavu. OTP banka d.d. ove godine nudi jednu od najpovoljnijih efektivnih kamatnih stopa (EKS) koja odražava stvarne troškove kredita, uključujući naknade, osiguranja, depozit, i ostale izravno povezane troškove kredita. Osim toga, kredit možete ostvariti bez troškova procjene nekretnine i naknade za obradu kredita te bez statusa klijenta u banci, a policu osiguranja od požara kod Croatia osiguranja možete ostvariti uz 30 posto popusta. Također, korisnici imaju mogućnost otplate kredita u jednakim mjesečnim anuitetima ili mjesečnim ratama. Svim klijentima koji apliciraju za subvencionirani stambeni kredit u suradnji s APN-om u OTP banci d.d., a koji ne uspiju dobiti subvenciju APN-a, nudi se odobravanje redovnog stambenog kredita po kamatnim uvjetima za subvencionirane stambene kredite.

Subvencija se dodjeljuje na minimalno pet godina, a svima kojima će biti odobrena, država će plaćati najmanje 30 posto mjesečnog obroka ili anuiteta kredita. Uz godine života, uvjet za dobivanje subvencija je i to da prijavitelj nema kuću ili stan u vlasništvu. Oni koji žele prodati svoju nekretninu radi kupnje većeg stana ili kupnje, odnosno izgradnje kuće, također se mogu prijaviti za subvencioniranje stambenog kredita. 

Požurite i zatražite povratni poziv već danas 

Kako biste se na vrijeme prijavili za subvencionirani stambeni kredit, trebate prikupili svu potrebnu dokumentaciju pa je bitno da u što kraćem vremenu izaberete banku koja će biti uz vas, davati vam sugestije i voditi vas kroz sve izazove ostvarivanja kredita. Želite li sudjelovati u pokrenutom APN-ovom programu, ne gubite ni tren te se s povjerenjem obratite OTP banci d.d. Zatražite povratni poziv već danas kako bi vaša prijava bila potpuna i predana na vrijeme.   

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve