Obavijesti

Promo sadržaj

Jubilarna dm ženska utrka 11. lipnja na Jarunu

Jubilarna dm ženska utrka 11. lipnja na Jarunu

U subotu, 11. lipnja, s početkom u 17:00 sati, na zagrebačkom jezeru Jarun održat će se 10. dm ženska utrka koja će okupiti brojne ljubitelje trčanja i dobre zabave.

Jubilarna dm ženska utrka donijet će pregršt sportskog i zabavnog sadržaja – za sve one koji s dm-om žele promicati zdrav i aktivan život.

Održat će se četiri utrke, a prva na rasporedu je utrka za djecu od tri do šest godina (300 m) s početkom u 18:00 sati, dok će utrka za djecu od sedam do 11 godina (600 m) započeti u 18:30 sati. Rekreativna utrka za žene startat će u 19:00 sati i trčat će se 2.400 metara, dok će profesionalna utrka započeti u 19:30 te će se trčati puni krug oko Jaruna.

Sudionici svih utrka dobit će majice i poklon-pakete dm-a, dok deset najbržih sudionica profesionalne utrke očekuje poklon-paket i dm darovna kartica u iznosu od 1.000 kuna.

Domaćini otvorenja, voditeljski par Ana Miščević i Ivan Vukušić, bit će zaduženi za dobru zabavu, dok će Mario Mlinarić, magistar kineziologije i voditelj priprema za dm žensku utrku, biti zadužen da se sve trkačice i mali trkači dobro zagriju prije starta utrke.

Na dm ženskoj utrci svaki član obitelji pronaći će nešto za sebe

Mališane će razveseliti zabavni park i eko radionice, dok će se muškarci moći okušati u izazovu izdržaja s girjama. Tim dermatologa obavljat će besplatne dermatološke preglede, a zdrav i aktivan život promicat će se i u dmBio kuhinji u kojoj će sudionice i posjetitelji imati priliku kušati slasne zalogaje koje će pripremati chefica i blogerica Nastasja Chiara Petrić.

Kako sudjelovati na utrci

Cijena ulaznice za dječje utrke iznosi 25 kuna, za rekreativnu utrku 50 kuna, a za natjecateljsku dm žensku utrku 100 kuna. Svi koji žele sudjelovati, do 10. lipnja svoje ulaznice mogu kupiti u prodavaonicama dm-a, a prijave će biti moguće i na dan utrke u akreditacijskoj zoni na Jarunu od 10:00 sati. Od ovogodišnje utrke 50 posto prihoda od prodaje ulaznica namijenjeno je podršci radu udruge P.I.N.K. - life s ciljem nabave ultrazvuka za KBC Zagreb i mobilnog ultrazvuka za KBC Sestre Milosrdnice. Više informacija o jubilarnoj dm ženskoj utrci možete pronaći na internetskoj stranici dm.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve