Obavijesti

Promo sadržaj

Kad svjetlucaju prosinačke lampice

Kad svjetlucaju prosinačke lampice
12

Prosinac je najljepši mjesec u godini jer se s nestrpljenjem očekuju blagdani, obiteljsko okupljanje, kićenje božićnog drvca i darovi kojima se najviše raduju mališani.

Čarolija blagdana u Čazmi

Obitelj Salaj sa svojom „Čarolijom svijetla BY Salaj“ i tisućama žaruljica koje u božićno vrijeme ukrašavaju njihovo imanje postala je poznata i izvan granica Hrvatske. Čarolija žaruljica, razne instalacije i sadržaji probudit će dijete u svakom posjetitelju, a vaši mališani bit će oduševljeni svime onim što će sami otkriti između čarobnih likova, ukrašenih stabala i stotina čuda oko njih. Svjetlucava raskoš blagdana prelijeva se i na čazmanske ulice i trgove gdje su organizirane brojne aktivnosti i događanja uz već tradicionalno klizalište. I tu priča o svjetlu ne završava. Kako se nekada proslavljao Božić u moslavačkim selima, možete otkriti ako posjetite „Božić u Bojani“ koji se održava uz svjetlost svijeća i kao takav jedinstvena je u cijeloj Hrvatskoj.  

Advent u Bjelovaru

Blagdani nas okupljaju u toplini domova, ali i pozivaju da prošećemo ulicama i trgovima Bjelovara. Zajedno sa svojom obitelji i prijateljima uživajte u čaroliji raznobojnih žaruljica, mirisu kuhana vina i radosti blagdana. Za male i velike pripremili smo trista čuda. Očekuje vas bogata gastronomska ponuda, veliko klizalište, božićni sajam, koncerti vrhunskih glazbenika, lunapark, predstave i brojni drugi sadržaji, koji će vam ove blagdane učiniti najljepšima. Dobro došli na Advent u Bjelovaru i najzabavniju čaroliju blagdana!

12
| Foto: Privatni album/Zeljko Hladika/PIXSELL

Advent u Daruvaru

Advent ili Došašće u romantičnom lječilišnom gradu prožet je tradicijskim ritualima, sajmovima, kazališnim predstavama, darivanjima i glazbenim programima. Ulice i trgove uljepšava sjaj blagdanskih ukrasa, a jezgrom grada širi se miris kuhanog vina i piva, blagdanskih delicija, žamor dobrog raspoloženja i prigodnih taktova. Svečanim paljenjem prve adventske svijeće nastavljaju se nizati zabavne i raznolike adventske, božićne i novogodišnje priredbe.

Advent u Garešnici

Ovih blagdana osjetite pravu božićnu čaroliju i posjetite Advent u Garešnici. Sudjelujte u kreativnoj božićnoj radionici, promociji knjige ili večeri poezije i vina. Proveselite se s prijateljima i obitelji uz pjesmu i ukusne slastice ili kupite poklon za vama dragu osobu na Božićnom sajmu. Svake subote pozivamo Vas na Trg hrvatskih branitelja na blagoslov i paljenje adventskih svijeća - Nade, Mira, Ljubavi i Radosti, a 25. prosinca, na sam Božić, nakon mise polnoćke svratite na tradicionalno veselo druženje.

Neka zimski mjeseci postanu vaše omiljeno doba u godini. Posjetite neki od blagdanskih događaja u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Naravno, nema ograničenja za uzrast jer će čarolija blagdana ponovno probuditi dijete u vama.

tzbbz.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala
PROMO

Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala

Broj novoregistriranih motocikala u porastu