Obavijesti

Promo sadržaj

Kako do liječnika za dijete bez uputnica i lista čekanja

Kako do liječnika za dijete bez uputnica i lista čekanja
3

Vlastito zdravlje nerijetko uzimamo zdravo za gotovo, no kad su djeca u  pitanju, zdravlje je doista najvažnije. Imate li dijete, sjetite se prvih dječjih bolesti i pažnje koju ste pridavali njezi male bebe

Vlastito zdravlje nerijetko uzimamo zdravo za gotovo, no kad su djeca u  pitanju, zdravlje je doista najvažnije. Imate li dijete, sjetite se prvih dječjih bolesti i pažnje koju ste pridavali njezi male bebe. Zaštopani nosići, problemi s probavom, temperatura, kožni osipi, grčevi… svakom roditelju zadaju brige. 

Kad krene u jaslice, svaki drugi tjedan naše najdraže pokupi neku virozu, a to znači odlazak liječniku, uputnice za laboratorijske pretrage, nekad i za specijalistički pregled ako pedijatar procijeni da je potreban. A kontrole kukova kad se dijete rodi... Uputnice, uputnice i uputnice i nerijetko višesatno čekanje s malim djetetom koje je stalno ili gladno, ili žedno, ili mu treba promijeniti pelenu…

Pregledi i pretrage bez uputnica i bez čekanja

Mukama roditelja, kad je u pitanju zdravlje djece, došao je kraj! Rješenje je dodatno zdravstveno osiguranje koje se može ugovoriti za dijete čim se rodi. Kad ugovorite dodatno zdravstveno osiguranje za dijete, možete zaboraviti na uputnice, čekanje u ordinacijama i skupljanje nalaza po bolnicama jer  vam za preglede i pretrage uputnice nisu potrebne, liječnike i zdravstvene ustanove birate sami, i to u terminu koji vama i djetetu najviše odgovara. 

Medicinska pomoć 0-24, 7 dana u tjednu

S dodatnim zdravstvenim osiguranjem na savjet i podršku možete računati i kad je vaš pedijatar „u drugoj smjeni“ ili kad su liste čekanja, čak i za djecu, preduge, a vi si naprosto ne možete priuštiti slobodan dan za svaki odlazak liječniku. Stručna medicinska pomoć na raspolaganju vam je od 0-24, svakoga dana u tjednu!

Specijalistički pregledi i dijagnostika

Za 88 kuna mjesečno vašem djetetu u dobi od 0 do 6 osigurali ste pregled kod bilo kojeg specijaliste, a  u pokriću su prvi pregledi, kontrolni pregledi, konzultacije, ekspertize i drugo mišljenje. Polica uključuje i dva preventivna pregleda liječnika specijaliste ortopeda u svakoj godini trajanja osiguranja kao i dva ultrazvučna pregleda kukova u osigurateljnoj godini.  Ova polica pokriva i ortopedska i druga medicinska pomagala prema medicinskoj indikaciji, te stomatološke usluge. 

Polica se može ugovoriti i za djecu od šest godina naviše, po cijeni od 65 kuna mjesečno i bogatim pokrićima koji vam mogu znatno olakšati život  jer medicinsku pomoć možete zatražiti bilo kad, telefonom ili e-mailom.  

Pet ključnih razloga da ugovorite dodatno zdravstveno osiguranje  za dijete

Da rezimiramo, pogodnosti dodatnog zdravstvenog osiguranja za dijete:

1. Za pregled ili pretragu ne treba vam uputnica. 

2. Sami birate liječnika i zdravstvenu ustanovu.  

3. Nema čekanja na termin, a u ordinaciji ste uvijek prvi na redu

4. Medicinski savjet dostupan vam je 24/7

5. Do police vas dijeli nekoliko klikova. Zdravlje djeteta osigurajte sad!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.