Obavijesti

Promo sadržaj

Kako izgleda aktivni odmor na sjeveru Hrvatske?

Kako izgleda aktivni odmor na sjeveru Hrvatske?
4

Željni ste aktivnog odmora? Međimurje ima rješenje. Priroda ovdje još uvijek dominira, svjež zrak razbuđuje, hrana je domaća, obroci su hranjivi, a kreativnosti u ponudi sadržaja ne nedostaje

Brežuljci kao prirodne ljepote, ali i izazov

Međimurje je brežuljkasti kraj, pogodan za vožnju biciklom ili dobar trening trčanja. Vožnja brežuljcima puno je uzbudljivija i izazovnija od vožnje ravnom cestom, pa vozeći bicikl npr. gornjim Međimurjem nikada ne znate što vas čeka iza zavoja, a izazov okretanja pedala, kao i trčanja uzbrdo i nizbrdo, probudit će u vama energiju. Osim toga, pogledi do kojih ćete doći izbrisat će svaki teret s vašeg tijela, ali i uma. Stanite i uživajte. 

Izazovi prilagođeni aktivnima

U aktivni odmor posebno ulažu LifeClass Terme Sveti Martin. Volite li brinuti o zdravlju, a uz to biti smješteni na lokaciji pogodnoj za aktivni način odmora, smjestite se u Hotelu Spa Golfer. Ako želite svoj odmor iskoristiti aktivno, razmislite o hotelskim paketima pod nazivom Sport i Fit. Sport i Fit Bike prilagođen je zaljubljenicima u bicikl, a uključuje GPS uređaj s bike rutama, pranje bike dresova, detaljan opis svih bike ruta i LC Bike set. Sport i Fit Run razveselit će trkače knjigom Abeceda trčanja, LC Run setom te smoothiejem u ION baru. Resort je opremljen i ostalim sportskim terenima, pa zaigrati možete i tenis, nogomet ili košarku te se aktivirati u fitness centru. 

Energija je u zraku 

Smjestili ste se u Sveti Martin na Muri, a netaknuta priroda vas okružuje. Zrak je svjež, lakše se diše, ali i misli. Zaronite u ljekovitu vodu Termi Sveti Martin koja će pogodno djelovati na vaš organizam. Uređenju unutrašnjosti bazenskog kompleksa prema filozofiji dr. Rudolfa Steinera cilj je spajanje tijela, uma i duha čovjeka. To sve daje vam energiju za nove rekreativne pothvate, a u cijeloj priči domaća hrana igra najveću ulogu. Terme svoje sastojke dobavljaju od lokalnih OPG-ova i trude se filozofiju zdravog načina života živjeti i u kuhinji. Više informacija potražite na www.termesvetimartin.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.