Obavijesti

Promo sadržaj

Kako ovog ljeta uštediti vrijeme i novac? Ovaj web shop oduševit će vas ponudama

Kako ovog ljeta uštediti vrijeme i novac? Ovaj web shop oduševit će vas ponudama

Vruće ljeto želite iskoristiti za zabavu i odmor, a ne za posjet trgovini? Otkrijte shopaj24.hr i pronađite baš sve što poželite na jednom mjestu!

Tragate li za gastronomskim užicima, putovanjem iz snova, bijelom tehnikom, instrukcijama za dijete...? Najbolje ponude na jednome mjestu možete pronaći ih iz udobnosti vlastitog doma - na shopaj24.hr.  

Shopaj24.hr nudi baš sve što poželite - od igle do lokomotive, usluge i proizvode. A postupak kupnje vrlo je jednostavan. Pogledate proizvod ili uslugu i kliknete na "shopaj". Odmah dolazite na web adresu prodavatelja, obavite kupnju i proizvod je vrlo brzo na vašoj adresi. 

Jednostavno i brzo pronađite najbolje ponude 

Shopaj24.hr dodatno štedi vaše vrijeme i novac! Znate što želite i tražite? Na shopaj24.hr nećete morati skrolati kako biste pronašli baš onu marku automobila po prihvatljivoj cijeni niti pregledati sve vikendice u Hrvatskoj kako biste pronašli malu kućicu uz obalu na samom jugu. Filtrirajte kategoriju i u sekundi pretražite proizvode i usluge prema vlastitim preferencijama i željama. 

Ekskluzivni kuponi koje možeš pronaći samo na shopaj24.hr 

Svakodnevne niske cijene na shopaj24.hr postaju još niže, a vaše traganje za najpovoljnijim proizvodima i uslugama je gotovo. Od sada prvi saznajte za nove najniže ponude putem ekskluzivnih Shopaj24 kupona. 

Sve što tražiš, na jednom mjestu 

Osim bijele tehnike, multimedije i informatike, automoto svijeta i nekretnina, ondje ćete pronaći rubrike Sve za dom, Alati, Strojevi, Dječji svijet, Sport i rekreacija, Nautika, ali i Odmor i putovanja. Neće ostati zakinuti niti oni koji traže gastronomske usluge, odjeću, obuću ili modne dodatke... No ni to nije sve. Tu je i Gaming, gdje možete naći dodatnu opremu, a i vlasnici kućnih ljubimaca imaju posebnu rubriku – Ljubimci.

Shopaj24.hr je prava adresa koja vam treba kako bi vam život bio lakši i jednostavniji. Zato shopajte svaki dan. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini