Obavijesti

Promo sadržaj

Kako postići formu dostojnu bodybuilding natjecanja

Kako postići formu dostojnu bodybuilding natjecanja
10

Suci u sportskim natjecanjima su u čudu trljali oči. 34-godišnji Ivan se od vlasnika mlitavog trbuha pretvorio u atletski građenog muškarca koji imponira ženama

Preuzimajući medalju, pobjednik je otkrio: „Moji isklesani mišići su zasluga nove formule iz SAD-a”.

- Nikada nisam bio neki posebno sportski tip niti mišičav. A kada je nakon 30-te metabolizam usporio, pojavio se trbuh. Budimo iskreni, nisam se dobro osjećao zbog toga - kaže Ivan, novi prvak lokalnih bodybuilding natjecanja za amatere.

4 moćna sastojka

Srećom, ovaj 34-godišnjak iz Splita je na vrijeme otkrio novi tretman: njegova učinkovitost proistječe iz inovativne kombinacije ultrasnažnih, ali 100% prirodnih aminokiselina i organskih spojeva. O čemu se radi?

Radi se o novom preparatu u obliku praha rastvorivog u vodi. Ovaj svjetski hit iz Sjedinjenih Država upravo dolazi na hrvatsko tržište. Svoj uspjeh može zahvaliti kompoziciji 4 sastojka: BCAA, kreatina, L-arginina i L-karnitina...

Pod ovim nazivima kriju se aminokiseline i organski spojevi koji se prirodno nalaze u organizmu (i upravo su oni odgovorni za njegove funkcije gradnje i metabolizma). U obliku praha rastvorivog u vodi, BCAA, kreatin, L-arginin i L-karnitin su još više koncentrirani i bioraspoloživi. Zahvaljujući tome djeluju odmah nakon unošenja u organizam. Dakle, kako protječe proces izgradnje novih mišića?

Veća seksualna funkcionalnost

Odvija se u 3 faze. Najprije sastojci uništavaju višak masti, naglo ubrzavajući metabolizam. Zatim, stimuliraju procese izgradnje koji se odvijaju u stanicama što dovodi do nastanka nove mišićne mase. Najzad, u trećem koraku prah kleše već dobivene mišiće i utvrđuje učinke tretmana.

Ali to nisu sve koristi - BCAA, kreatin, L-arginin i L-karnitin uklanjaju također štetne toksine i taloge iz organizma, potiču pravilnu cirkulaciju krvi u tijelu i povećavaju seksualnu funkcionalnost.

- Nakon tjedan dana ćete primijetiti da je Vaše tijelo izrazito drugačije: oslobodit ćete se nepotrebnog masnog tkiva, a pod kožom ćete osjetiti sve tvrđe i izraženije mišiće. Osjetit ćete da imate više snage i energije, a organizam će se regenerirati mnogo brže - objašnjava djelovanje formule Ivan. - Također ćete brzo otkriti da žene gledaju više blagonaklono na Vas, dok Vas muškarci promatraju s ljubomorom.  Shvatit ćete da je postizanje atletske figure na dohvat ruke - dodaje amaterski prvak u bodybuildingu.
34-godišnjak je zahvaljujući ovom preparatu dobio ukupno 24 kg novih mišića u tri mjeseca. I što je također bitno - bez specijalne dijete i ubojitog truda u teretani.

Danas garancija na zadovoljstvo

Proizvod je brzo postao popularan među muškarcima koji žele dobiti čvrsto isklesanu figuru. Dobio je pohvalne recenzije od profesionalnih bodybuildera koji ukazuju na njegovu učinkovitost spojenu sa sigurnošću za organizam. Nova formula je također prošla rigorozna ispitivanja i certificirana je. Neprestano dobiva pozitivne ocjene od novih muškaraca koji su dobili muskulaturu i oslobodili se neželjenog masnog tkiva. Kako dobiti ovaj novi proizvod?

Kombinacija BCAA, kreatina, L-arginina i L-karnitina je od nedavno dostupna u Hrvatskoj. Zbog toga je dobivate sa sniženjem u sklopu kluba za popust (neposredno od američkog proizvođača). Ako napravite narudžbu danas nećete platiti slanje, a također ćete dobiti garanciju na zadovoljstvo izgradnjom 10 kg mišića u mjesec dana. Za više detalja kliknite na poveznicu ispod:

Kliknite ovdje kako biste brzo i sigurno dobili nove mišiće >>

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve