Obavijesti

Promo sadržaj

Karneval i macho izgled nisu jedini razlozi za nošenje brkova ove veljače

Karneval i macho izgled nisu jedini razlozi za nošenje brkova ove veljače

Neno Belan, TBF, Elemental, Silente, Atomic Dance Factory i DJ Rea na prvom November Festu u zagrebačkom Domu sportova!

Prvi November Fest powered by Galeb održat će se 18. i 19. veljače 2022. godine u Domu sportova u Zagrebu i okupit će neka od najpopularnijih imena hrvatske hip-hop i pop-rock scene. U petak nastupaju: TBF, Elemental i Atomic Dance Factory, a u subotu: Neno Belan & Fiumens, Silente i DJ Rea.

November Fest powered by Galeb osim što okuplja vrhunske glazbenike i plesače, u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, svojom kampanjom pod šaljivim sloganom: "Briga o mudima ne čini nas ludima!", potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju te važnosti prevencije i pravovremenog otkrivanja karcinoma prostate i testisa, kao i ostalih zloćudnih bolesti koje pogađaju sve veći broj muškaraca. Kako zbog otežane situacije s COVID-om nije održan po planu u studenom prošle godine, November Fest u veljači nametnuo se kao posve logičan izbor budući da u drugom mjesecu obilježavamo Svjetski dan borbe protiv raka. Time se glavna poruka festivala nastavila promovirati i nakon studenog, a muškarci su uz karneval i macho izgled dobili još jedan razlog za nošenje brkova.

Ulaznice za November Fest powered by Galeb mogu se kupiti putem sustava Eventim i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Jednodnevne ulaznice dostupne su po cijeni od 120 kn, odnosno 140 kn na dan koncerta. Festivalske ulaznice za oba dana festivala dostupne su po cijeni od 200 kn, dok će na dan koncerta iznositi 240 kn.

Naziv November Fest powered by Galeb ističe glavnog partnera festivala, jednog od najdugovječnijih hrvatskih brandova koji generacijama oblači mlade i stare kvalitetnim i tako ugodnim proizvodima od omiškog pamuka. Svi proizvodi (donje rublje, spavaći asortiman te sezonske kolekcije) napravljeni su od najboljih prirodnih materijala koji osiguravaju da u svakom trenutku nosite ono najbolje za vaše zdravlje. Sam vizualni identitet branda inspiriran je morem i dalmatinskim podnebljem, baš onim koji je dominantan i kod glazbenog izričaja većine glavnih izvođača festivala.

November Fest također podržavaju: Ožujsko – službeno pivo festivala, Nescafé, Izvorno.hr, Pharma Hemp, InterCut Medical Care, Enterprise, Linea i Alca. Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Festival će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim preporukama HZJZ i Odlukama Stožera civilne zaštite RH. Ulaz na koncerte bit će moguć samo uz predočenje EU digitalne Covid potvrde o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19 i identifikacijskog dokumenta. Brzo antigensko testiranje bit će moguće obaviti i na ulazu u Dom sportova od 18 sati. Cijena testiranja iznosit će 50 kn. Negativan test vrijedit će za oba dana festivala, odnosno, 48 sati.

P.S.

IMAMO POKLON ZA TEBE! Želimo ti zahvaliti zato što podržavaš muško zdravlje, stoga ti osiguravamo dvotjedni pristup 24sata PLUS+ sadržaju na 24sata.hr i PREMIUM sadržaju na vecernji.hr. Sada možeš čitati baš sve članke na portalima, a svoje pravo možeš ostvariti vrlo jednostavno:

  1.  Potraži barkod na svojoj ulaznici za November Fest
  2.  Registriraj se na portalu 24sata.hr i/ili vecernji.hr.
  3.  Pošalji mail na plus@24sata.hr i/ili premium@vecernji.hr u kojem ćeš napisati svoje korisničko ime i mail te barkod ulaznice.
  4. Pričekaj odobrenje admina da možeš slobodno čitati sve što te zanima. Ne zaboravi se još malo informirati o muškom zdravlju i imaj na umu kako pristup premium sadržaju imaš dva tjedna od dana kada se dobije potvrda o odobrenju.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.