Fine kobasice u fantastičnom umaku od šampinjona, paprike i Staropramen piva na divan će način zagrijati svaki hladni dan
PROMO
Kobasice od divljači s povrćem i pivom
Odaberite omiljenu vrstu kobasica, a zatim ih ispecite dok ne poprime lijepu, zlatnu boju. Dok se kobasice odmaraju, pripremite bogat umak od šampinjona, luka i paprike. Kombinaciji dodajte Staropramen pivo kako biste dobili još bogatije okuse.
Kobasice vratite u umak, pa u manje od pola sata uživajte u ručku koji će vas za vrijeme sve hladnijih dana zagrijati na najslasniji način.
Detaljan postupak pripreme pogledajte OVDJE!
Potrebno vam je:
- 4 kobasice
- 2 luka
- 1 crvena paprika
- 200 g šampinjona
- 1 žličica dimljene paprike
- 2 češnja češnjaka
- Sol
- Papar
- 300 ml Staropramen piva
Postupak pripreme:
- Kobasice izbodite vilicom kako tijekom pečenja ne bi pucale.
- Na zagrijanom ulju pecite kobasice dok ne dobiju lijepu boju s obje strane.
- Izvadite kobasice na tanjur i odložite do daljnjeg a u tavu, na masnoću od prženja dodajte nasjeckani luk, papriku narezanu na kockice i narezane šampinjone.
- Pržite dok povrće malo ne omekša.
- Posolite, popaprite, dodajte češnjak, dimljenu papriku i pivo.
- Sve dobro promiješajte pa u tavu vratite kobasice i nastavite kuhati 20-ak minuta.
- Prije posluživanja pospite nasjeckanim vlascem.
Kako to izgleda u kuhinji, pogledajte OVDJE!
Dobar tek!
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku
Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.