Obavijesti

Promo sadržaj

Koliko je stvarno cijena plaćanja karticama

Koliko je stvarno cijena plaćanja karticama
2

Zahvaljujući jednostavnosti korištenja, uštedi vremena, lakšoj dostupnosti novca i drugim pogodnostima, platne kartice su postale sastavni dio naših života

No, jesu li zaiste toliko praktične i dobre kao što to zvuči? Unatoč tome što pružaju brojne prednosti u odnosu na gotov novac, kartice mogu s pravom izazvati glavobolju, pogotovo u slučaju kada ih krenete nekontrolirano "peglati".

Kod korištenja kreditnih kartica posebnu pažnju treba obratiti na uvjete korištenja  - kamatne stope, rokove plaćanja, naknade i slično, jer u pravilu se uglavnom radi o kreditima koje prate visoke kamatne stope. Kreditne kartice kriju i druge zamke na koje trebate paziti ako želite zadržati svoju financijsku situaciju pod kontrolom pa je prilikom sljedeće kupovine bolje razmisliti o alternativi. A to je besplatni brzi zajam Ferratum banke.

Besplatni zajam bez iznenađenja - koliko uzmete, toliko vratite

Poznato je da kupovina pomaže pobijediti loše raspoloženje, a kada se sljedeći put odlučite počastiti nečim novim, umjesto korištenja kreditne kartice iskušajte brzi besplatni zajam Ferratum banke. 

Svi novi korisnici mogu bez skrivenih troškova i iznenađenja dobiti besplatni zajam za iznose do 4000 kn. To znači da će novi korisnici na besplatni zajam uz rok otplate do 30 dana platiti 0 kuna kreditnih troškova!

Sve što vam je potrebno za dobivanje pozajmice su vaši podaci i pristup internetu. Ne morate odlaziti u banku ni čekati red - dovoljno je samo ispuniti online obrazac, izabrati željeni iznos zajma i rok otplate. Potrebno je i unijeti tražene osobne podatke i izvršiti upload fotografije osobne iskaznice s obje strane, fotografije tekućeg računa s obje strane i fotografije osobne iskaznice pored lica podnositelja zahtjeva.

Cijelo vrijeme vam je na raspolaganju brza korisnička podrška Ferratum banke kojoj se možete obratiti ako vam je potrebna pomoć. Nakon provjere dokumentacije i potvrde da je prijava u redu, banka će vam na mail poslati Ugovor o kreditu. Potpisani ugovor i Jamstvo o kreditu vraćate mailom banci, a kredit nakon toga ide na isplatu. Novac na vašem računu može biti već nekoliko minuta kasnije!

Nisu zaboravljeni ni postojeći korisnici

Dok pogodnosti besplatnog zajma od 0 kn naknade za bankovne troškove mogu iskoristiti samo novi korisnici, to ne znači da su postojeći korisnici zaboravljeni tijekom ove velike. Oni mogu iskoristiti posebnu ponudu od 30% popusta na bankovnu naknadu za sve vrste kredita i pozajmica s rokom otplate do 30 dana. 

Kada se sljedeći put nađete u situaciji da hitno trebate platiti nešto, pozvani ste na rođendan ili vjenčanje ili vam treba putovanje da se opustite, a nemate gotovog novca, obratite se Ferratum banci. Umjesto korištenja kreditnih kartica, koje vam kasnije mogu prirediti neugodno iznenađenje u vidu visokih kamata, zatražite brzi besplatni zajam Ferratum banke bez ikakvih skrivenih troškova – vratit ćete točno onoliko novca koliko ste i posudili!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope
PROMO

Do kraja tjedna u Zabi dostupni stambeni i gotovinski krediti uz niže kamatne stope

Proljetna akcija na stambene i gotovinske kredite u Zagrebačkoj banci dostupna je do kraja tjedna – 19. travnja 2024. Za vrijeme trajanja kampanje, klijentima svih banaka na raspolaganju su stambeni i gotovinski krediti uz snižene fiksne kamatne stope.

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte
PROMO

Na Danima komunikacija objavljeni dobitnici nagrada za najefikasnije marketinške projekte

U glamuroznoj atmosferi na glavnoj pozornici Dana komunikacija u Rovinju dodijeljene su prestižne statue marketinškog natjecanja Effie.
Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija
PROMO

Najbolje od zadnjeg dana festivala – donosimo kratki pregled s Dana komunikacija

Posljednji dan ovogodišnjega izdanja festivala još dugo nećemo zaboraviti i učvrstili smo stav da Dani komunikacija na svoju pozornicu dovode najzanimljivije sugovornike i najbolje od domaće industrije.