Obavijesti

Promo sadržaj

Koliko voliš nogomet? Sad to možeš i pokazati na najvećoj digitalnoj navijačkoj zastavi

Koliko voliš nogomet? Sad to možeš i pokazati na najvećoj digitalnoj navijačkoj zastavi
9

Samo 5473 navijača smiju uživo navijati za Vatrene na utakmicama koje hrvatska reprezentacija igra u prvom krugu europskog nogometnog prvenstva. Većina ostalih nogometnih obožavatelja koji nisu među tim sretnicima ipak nisu osuđeni samo na vikanje na suca u lokalnom kafiću!

Kombinacijom interaktivnih ekrana i tehnologije proširene stvarnosti Volkswagen i Go2Digital pružaju mogućnost svakom fanu da svoju strast prema nogometu pokaže - na velikom ekranu. Najveći hrvatski gradovi, naime, dio su Volkswagenove kampanje ‘We Support All’ kojoj je cilj od mnoštva fotografija nogometnih obožavatelja napraviti najveću digitalnu zastavu koja će se prikazivati diljem Hrvatske.

9
| Foto: Go2Digital

Za sudjelovanje je potrebno samo prići jednom od interaktivnih ekrana i pokretom ruke pokrenuti aplikaciju za fotografiranje. Tehnologijom proširene stvarnosti moguće je dodati najvijačke boje na lice, a fotografije svih nogometnih fanova spojene u mozaik tvorit će zastave zemalja sudionica EURA2020.

Kad već u desetima tisuća ne mogu biti i navijati zajedno na stadionu, barem u kombinaciji digitalne, proširene i fizičke stvarnosti mogu!

Volkswagen, kao službeni mobility partner prvenstva EURO2020, kampanjom još jednom naglašava ono što je na ovom neobičnom nogometnom prvenstvu bez punih stadiona najvažnije  - podršku i povezivanje.

Go2Digital ovom kampanjom, prvoj u Hrvatskoj koja kombinira prepoznavanje pokreta i proširenu stvarnost, još jednom se dokazuje kao lider u inovativnim kreativnim konceptima koji spajaju interaktivnost, digitalni i stvarni svijet te donose poslovne rezultate.