Obavijesti

Promo sadržaj

Korisnici u prvom planu: Otvoren potpuno digitalizirani A1 shop

Korisnici u prvom planu: Otvoren potpuno digitalizirani A1 shop
1

Digitalne poslovnice pojednostavljenog koncepta olakšavaju snalaženje u brojnim ponudama usluga i proizvoda

Veliki broj korisnika iz Osijeka i ostalih gradova istočne regije koriste A1 usluge što je bio razlog za otvaranje prvog potpuno digitaliziranog A1 shopa u trgovačkom centru Portanova. Isto je i  u sjevernom dijelu Hrvatske, u Čakovcu, gdje je također otvoren.

Novim digitalnim potezom A1 Hrvatska u središte stavlja korisnika. Digitalne poslovnice pojednostavljenog koncepta olakšavaju snalaženje u brojnim ponudama usluga i proizvoda. Brojnim zaljubljenicima u nove tehnologije, jednostavniji i funkcionalniji koncept trgovine sada nudi bolji pregled ponude, olakšava komunikaciju s osobljem te omogućuje jednostavan i brz odabir proizvoda i usluga. Osim toga, poslovnice su preglednije, minimalistički uređene i time je A1 je uspio zadovoljiti one koji su im najbitniji – korisnike.

- Jednostavnije, minimalističko uređenje osmislili smo kako bi se kupci brže snašli među izloženim proizvodima i uslugama te se osjećali opušteno i ugodno prilikom kupnje. Kao digitalna kompanija kontinuirano radimo na poboljšanju korisničkog iskustva s posebnim naglaskom na digitalne tehnologije. Osim toga, virtualni shop je inovativna usluga koja omogućuje korisniku da uz pomoć naših djelatnika na video vezi iz udobnosti svojega doma pregledava i kupuje proizvode dostupne u fizičkoj trgovini, objašnjava Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike A1 Hrvatska.  Ivana Klobučić, rukovoditeljica maloprodajne mreže i direktne prodaje, kaže kako je novi digitalni shop A1 je jednostavan i funkcionalan s ciljem da korisniku što bolje približe ponudu proizvoda i usluga.

- Uklonili smo sve fizičke barijere između korisnika i prodajnog osoblja kako bi komunikacija bila što ugodnija, a kako bi se korisnici na što brži način upoznali s uslugama i tako izabrali najbolje rješenje za sebe - rekla je.

A1 virtualni shop je moguće posjetiti na internetskoj stranici www.a1.hr jednostavnim klikom na posebnu ikonu. Ova digitalna platforma objedinjuje live video, slanje poruka u stvarnom vremenu, glasovnu komunikaciju i chatbot funkcionalnosti u jednu uslugu pa komunikacija postaje brža, neposrednija i interaktivnija. Time korisnik štedi vrijeme za kupovinu, ali i vrijeme koje bi potrošio na put do fizičke poslovnice.

Sve ove novosti proizlaze iz komunikacije s korisnicima koji su često i kreatori rješenja i inovativnih pristupa, kažu u A1.
 

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu