Obavijesti

Promo sadržaj

Krenite s nama na fit putovanje? Gdje? Otkrijte..

Krenite s nama na fit putovanje? Gdje? Otkrijte..
6

Proljeće je vrijeme u kojem aktivno pripremamo naše tijelo za nadolazeće ljetne dane. Krenite s nama na FIT putovanje. Gdje? U Termama Tuhelj

Proljeće nam je naveliko pokucalo na vrata. Izvadili smo laganije jakne iz ormara, spremili zimske čizme i lagano se pripremamo za ljeto. Lagano izbacujemo teške i zasitne namirnice, pazimo što jedemo i nastojimo se natjerati na aktivno vrijeme u prirodi.
 
U Mjesecu zdravlja i rekreacije pripremili smo brojne aktivnosti kretanja, vježbanja i zabave te posebnu ugostiteljsku ponudu. Kako je u društvu uvijek zabavnije, cijelo fit putovanje možete proći u društvu prijatelja i poznanika. Zadnji vikend u travnju pripremaju i selfness dan u kojem možete naučiti više o vitalnoj prehrani, isprobati vježbe za podizanje vitalne energije, saznati zašto su saune zdrave te kući ponijeti brojne zdrave navike. Probudite svoja osjetila i doživite proljeće kroz okus, miris, dodir, a da bi sve bilo u duhu proljeća, Terme Tuhelj pripremaju i poseban paket uz 50% popusta na boravak 2. osobe te neograničeno opuštanje na bazenima i u Svijetu sauna.
 
 
Vrlo je važno da opustimo svoj organizam, zaboravimo na brige i izbacimo stres. To je najbolji početak jer nam wellness pomaže kod uspostavljanja unutarnjeg balansa, liječi zdravstvene tegobe i pomaže nam kod oblikovanja naše linije. U mjesecu travnju, u SPAeVITA centru pripremaju posebnu akciju Anticelulitnog tretmana za cijelo tijelo uz 20% popusta koji će nam pomoći da izbrišemo svakodnevna izloženost štetnim vanjskim faktorima utječe na kvalitetu naše kože. Nemojte zaboraviti niti tretmane ljekovitim blatom poput masaže, obloga ili sauna programa. Nakon opuštanja u SPAeVITA centru, Terme Tuhelj preporučuju ulazak u posebna svijet buđenja osjetila – Svijet sauna gdje ćete doživjeti poseban teatar programa i to čak svakih sat vremena. Aroma program vrtloženja zrakom nešto je što morate probati, a sauna majstori ga izvode u 14:00, 16:00, 18:00 i 20:00 h, a vikendom se izvode čak i posebni termini, petkom, subotom, nedjeljom je dodatan program u 19:00 h, te petkom i subotom u 22:00 h.
 
Na Vodenom planetu očekuje Vas jedan poseban novitet, podvodna masaža koja je u mjesecu travnju snižena čak 20%. Masaža je odlična je za povećanje opsega pokreta, jačanje mišića te snižavanje povišenog tonusa mišića. Na bazenima dodatno isprobajte i posebne vježbe u vodi kojima ćete ojačati tonus mišića, a fizioterapeuti su tu da vam pomognu oko koordinacije vježba s rekvizitima, ali i bez. 
 
 
Vježbama treba svakako dodati i pravilnu prehranu pa tako u Termama Tuhelj u mjesecu travnju pripremaju posebnu ugostiteljsku ponudu u Termama Tuhelj. Potražite jela označena simbolom jabuke jer su to specijaliteti koji sadrže najbolju kombinaciju nutritivnih elemenata i prirodnih sastojaka. Sigurno će se naći i neki specijalitet koji ćete probati i kod kuće.
Dosta je čekanja! Pokrenite se! Trčite, skačite, plivajte, plešite, šećite okolicom i već danas učinite nešto za sebe!
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince