Obavijesti

Promo sadržaj

Kuhinja dobrih namjera - Gorenje donira za obnovu područja stradalih u potresu

Kuhinja dobrih namjera - Gorenje donira  za obnovu područja stradalih u potresu

Ne kaže se bez razloga da ljubav ide kroz želudac. Hrana je oduvijek razlog zbog kojeg se obitelj okuplja oko stola, ali i način da njegujemo i pokažemo ljubav prema tradiciji

Dok se u Dalmaciji ponose soparnikom, brudetom, pašticadom i viškom pogačom, u Slavoniji se brižno čuvaju recepti za čobanac i fiš paprikaš. U Istri su neizbježne istarska maneštra i istarska supica, na sjeveru Hrvatske bučnica, gibanica i purica z mlincima, a u Lici pole od krumpira i janjetina ispod peke. I središnja Hrvatska ima svoje specijalitete pa su tako Banovina, Posavina i Moslavina poznate po kotlovini, šaranu na procjep i vanjkušama.

Dio tradicije u kuhinji su i Gorenje uređaji koji već preko 70 godina pomažu u pripremi jela. Od male radionice 1950-ih i prvih samostojećih štednjaka pa do ugledne multinacionalne kompanije koja nudi ugradbene pećnice i ploče za kuhanje, kuhinjske nape i mikrovalne pećnice, Gorenje je posvećeno razvoju vrhunske tehnologije i pametnih rješenja koja olakšavaju pripremu obroka.

Vizija Gorenja je svih ovih godina upravo olakšavanje svakodnevice. Stoga ne čudi da je kompanija, kada je snažan potres u prosincu pogodio Sisačko-moslavačku županiju, prepoznala kako su se brojni građani suočili s nezamislivim teškoćama te donirala Crvenom križu svojih uređaja u vrijednosti 110 000 kuna za pomoć pogođenim područjima.  

Svjesni kako su potrebe stradalih mnogo veće, Gorenje je odlučilo proširiti akciju pomoći Banovini, no ovaj put uz pomoć svih nas! Već duže vremena razmišljate o novom štednjaku ili ugradbenoj pećnici? Bez obzira odaberete li indukcijsku ploču koja će se prilagoditi vašem stilu kuhanja ili kombiniranu parnu pećnicu uz koju će vaša hrana biti sočna i ukusna, svojom kupnjom imate priliku sudjelovati u obnovi Banovine.

Naime, dio iznosa od svake vaše kupnje pećnice, ploče za kuhanje, nape, štednjaka ili ugradbene mikrovalne pećnice Gorenje, bilo putem webshopa ili kod prodajnih partnera, Gorenje će preusmjeriti i donirati za obnovu područja stradalih u potresu. Promocija traje od 10.03. do 21.04.2021., a sve što trebate učiniti nakon kupovine je prijaviti račun na web stranici www.gorenje.hr do 30.04.2021.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.