Obavijesti

Promo sadržaj

Ljetno osvježenje u Daruvarskim toplicama

Ljetno osvježenje u Daruvarskim toplicama
12

Daruvarske toplice su visoko pozicioniran i suvremeno oblikovan centar očuvanja zdravlja savršeno uklopljen u prirodu na samim izvorima ljekovite termalne vode

Daruvarske toplice su visoko pozicioniran i suvremeno oblikovan centar očuvanja zdravlja savršeno uklopljen u prirodu na samim izvorima ljekovite termalne vode. Zato su ga stari Rimljani nazivali „Mjestom po mjeri čovjeka“. Svakodnevni stres zamijenite opuštanjem u ugodnom ambijentu Daruvarskih toplica i priuštite svome tijelu vrhunsku njegu, zasluženi odmor i relaksaciju uz raznovrsne tretmane i masaže

U sklopu smještajnih objekata Daruvarskih toplica, lječilišnog hotela Termal*** s depandansom Arcadia***, koji se nalaze u najljepšem dijelu povijesnog pejzažnog perivoja, na samo nekoliko minuta hoda do samog centra grada, možete uživati u dobrodošlom osvježenju bazena s ljekovitom vodom i šetnjama kroz bajkoviti pejzaž koji okružuje kompleks. 

Uživajte u šetnji do izvora ljubavi

Svoj odmor upotpunite dugim šetnjama kroz jedan od najstarijih pejzažnih perivoja i upoznajte kulturno-povijesne znamenitosti u kompleksu Daruvarskih toplica: Antunova kupka (1772.g.), Centalno blatno kupalište ( 1909.g.), Vila Arcadia (1870.g. ), Švicarska vila (1860.g.). Možete baciti novčić za sreću u Ivanovo vrelo - najveći kaptirani izvor ljekovite termalne vode, posjetiti skulpturu Augustinčićeve „Kupačice“ koja se od milja zove i „Gola Maja“ i dvorac grofa Jankovića iz 1777.godine, uz kojeg se nalazi jedno od najstarijih stabala Ginko Bilobe u svijetu, iznimne ljepote i velike vrijednosti. Uživajte u šetnji kroz Rimsku šumu do izvora ljubavi “Julis Brum”  i židovskog groblja – spomenika kulture koje datira s početka 19. stoljeća. 

Relaxation

Sofisticirani anticelulitni tretmani

Pored mnogobrojnih zdravstveno-rehabilitacijskih sadržaja, Daruvarske toplice nude vam korištenje vrhunski opremljenog fitness centra na više od 400 m2 i wellness-spa oazu: finska sauna, infracrvena sauna, parna kupelj, jacuzzi, tretmani za njegu lica i tijela, razne vrste masaža i solarij. Wellness tretmani njege lica i tijela, detoksikacije, mršavljenja, te sofisticirani anticelulitni tretmani provode se na bazi fanga - ljekovitog mineralnog blata i termalne vode, što jamči odlične rezultate! 

Smještajni objekt Arcadia*** ima 12 vrhunski uređenih smještajnih jedinica, a povezan je sa restoranom Terasa, koji je već dugi niz godina uvršten među 100 najboljih restorana Hrvatske. Lječilišni hotel Termal*** ima 157 renoviranih smještajnih jedinica. U sklopu ovog objekta nalaze se restorani, aperitiv bar, slastičarnica,  frizerski salon, suvenirnica i trgovina, zatvoreni i otvoreni bazeni s ljekovitom termalnom vodom, wellness i fitness centar, sportska dvorana, tereni za tenis, stolni tenis i mini golf, kao i multifunkcionalne dvorane za sastanke. 

Uz primjenu nadaleko poznate daruvarske ljekovite termalne vode i mineralnog blata – fanga, Daruvarske toplice nude vam wellness-spa programe, programe detoksikacije i mršavljenja, rehabilitacijske programe liječenja lokomotornog sustava i sportskih ozljeda, kao i program pomoći liječenju neplodnosti. 

Svakako posjetite Daruvarske toplice i uvjerite se zašto su ovo poznato lječilište i stari Rimljani jednostavno obožavali!


Za više informacija obratite se s povjerenjem na:
Daruvarske toplice, Julijev park 1, 43500 Daruvar,
Tel. 043/623 632, 623 624, fax.043/331455,www.daruvarske-toplice.hr,
E-mail:rezervacije@daruvarske-toplice.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.