Obavijesti

Promo sadržaj

Lokalni umjetnik ostvario suradnju s poznatim hrvatskim brandom

Lokalni umjetnik ostvario suradnju s poznatim hrvatskim brandom
7

Igor Balent ime je 50-ogodišnjeg umjetnika iz Zagreba koje će određenom broju zrelijih obožavatelja rock i blues muzike možda zazvučati poznato, dok ostalima na njegov spomen vezano uz glazbu neće zasvijetliti lampica

Prekaljeni bubnjar svoju je glazbenu karijeru gradio gledajući u leđa nekoliko priznatih hrvatskih bendova s poznatim hitovima na pozornicama diljem zemlje. Objesio je palice o klin te je odlučio promijeniti zvanje, ali se nije odrekao umjetničkog izričaja, samo je prestao raditi za uši, a počeo za oči – profesionalno se posvetio izradi skulptura od stiropora.

U svojoj tvornici čarolije – Balent Art Factory, Igor izrađuje skulpture svih veličina i oblika. Sudeći po broju velikih poslova koje je odradio, ali i po onima manjima kojima se posveti s jednakim žarom, možemo zaključiti da mu dobro ide, a jedan od najnovijih Balentovih velikih angažmana vezan je uz najveću domaću Internet trgovinu - eKupi i njihov veliki projekt postavljanja pickup pointova diljem Hrvatske.

Nakon što su 2020. otvorili prvi i najveći pickup point na Zagrebačkom velesajmu, eKupi je prije nešto više od mjesec dana ispleo mrežu pickup pointova preko Hrvatske, na pet novih lokacija – zagrebačka Dubrava, Split, Osijek, Zadar i Slavonski Brod. Svaka novootvorena lokacija ima veliku skulpturu eKupi maskote „Kupka“, točnije njegove glave široke 2,5 metra i visoke 1,72m. Ne moramo ni napominjati da su ove, kao i sve ostale Balentove skulpture velika djela, ne samo zbog gabarita, već i zbog načina i kvalitete izrade te konačnog izgleda koji većinu ne ostavlja ravnodušnom.

Igor ima petogodišnje profesionalno iskustvo, a njegova djela uz eKupi projekt rasprostranjena su diljem Hrvatske i tako postaju dostupna velikom broju ljudi koji kupuju na eKupi. Mogli bismo reći da je eKupi ovom simpatičnom suradnjom kupcima odlučio ponuditi i dodatnu uslugu – umjetnički dojam!

 

Instagram profil Igor Balent : https://www.instagram.com/balent.artfactory/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive