Promo sadržaj

Komentari 0

LotusGrill - roštilj na ugljen koji ne stvara dim

LotusGrill - roštilj na ugljen koji ne stvara dim

LotusGrill roštilj lišen svih mana klasičnog roštilja, a jela sa žara priprema brzo i jednako ukusno kao kod klasičnog roštilja

Druženje s obitelji i prijateljima u prirodi, u vrtovima, na balkonima i terasama mnogima nije potpuno ako nije „začinjeno“ roštiljem. Fini mirisi koji se šire s rešetke roštilja otvaraju apetit. Priprema hrane na žaru s pravom se smatra najstarijim načinom kulinarstva.

Jelo s roštilja posebna je poslastica u kojoj nemamo prilike uživati baš svaki dan, reći će mnogi. Najčešći razlog je dugotrajna priprema vatre, a potom i dim, koji štipa za oči, a osobito ako se pripreme vrše na balkonu, pa smeta i susjedima. Ipak, sve to ne mora biti tako. U trgovinama Elipso možete pronaći LotusGrill roštilj, koji je lišen svih mana klasičnog roštilja, a jela sa žara priprema brzo i jednako ukusno.

LotusGrill roštilj je na ugljen, ali bez dima. Upravo stoga hrana pripremljena na njemu je zdravija jer nema kancerogenih spojeva koji se na meso prenose kada masnoća kapa po ugljenu. Budući da je kompaktan i lako prenosiv, ne stvara dim, pogodan je za pripremu hrane gdje god poželite – na balkonu, na jedrilici ili brodu, malim vrtovima, pa i u stanu, a s LotusGrillom bezbrižno ćete roštiljati čak i kada puše vjetar jer nema straha od gašenja vatre ili širenja pepela.

Ovaj inovativni roštilj patentiran u Njemačkoj iznimno brzo nakon potpale postiže vrlo visoku temperaturu, pa nije potrebno vatru potpaliti puno prije nego što stignu gosti, kao što je to slučaj s klasičnim roštiljem. Ako je temperatura prejaka, okretanjem kotačića učas ćete je smanjiti. K tome, meso je vrlo brzo pečeno pa je užitak zajamčen.

Dizajneri su se potrudili LotusGrill učiniti i vizualno dopadljivim te dolazi u više živih boja. Izrađuje se u dvije dimenzije, pogodan za pripremu hrane za pet osoba i u XL varijanti pogodnoj za deset osoba.

Osam razloga zašto odabrati LotusGrill

Potražite u Elipsu 
LotusGrill potražite u raznim živim bojama ili u kućištu od nehrđajućeg čelika. 
LotusGrill je dostupan u dvije dimenzije, standard pogodan za do 5 osoba i XL varijanti pogodnoj za do 10 osoba.

Pogledaj ponudu ovdje.