Obavijesti

Promo sadržaj

Marija Šerifović rasprodala koncert u Ciboni!

Marija Šerifović rasprodala koncert u Ciboni!
2

Dugoočekivani koncert Marije Šerifović u zagrebačkoj Ciboni je rasprodan!

Zagrebačka publika po svemu sudeći jedva je dočekala ponovni susret s Marijom gdje će sutra, 06.04. puna dva sata uživati u njenim uspješnicama, a kako je Marija i sama najavila, nakon koncerta u Ciboni više ćemo se družiti u Zagrebu, ali i cijeloj Hrvatskoj. Za sebe kaže da je dijete u duši, ali kada je u pitanju posao – tu je surovi profesionalac. Iako je prije svakog koncerta nervozna, u trenutku kada izađe na pozornicu, kaže Marija, sve postaje u redu:

U ovom mi je poslu apsolutno najdraži sam čin trajanja koncerta – to smatram svojim poslom i to mi je najdraže!“, izjavila je Marija.
 

Osim što je najavila i posebnog gosta na zagrebačkom koncertu, mladog kolegu Roka Blaževića koji će ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, Marija je otkrila kako će koncert u Ciboni otvoriti s pjesmom „Pametna i luda“ koja je baš poput Molitve, puno toga promijenila u njezinoj karijeri.

„Pametna i luda“ je promijenila dosta toga zato što je postojao vremenski period neke moje pauze koju sam uzela od albuma koji je izašao 2014. godine. Do te sam pesme bila umorna od svega - od estrade, od pesama, od raznih pokušavanja.. i onda se desila pesma ''Pametna i luda“ i tu se nešto desilo – neka magija je krenula, ne znam što...ali magije se ionako ne objašnjavaju“, rekla je Marija.

Svoj prvi veliki solistički koncert u karijeri Marija je održala u Sava centru 2007. godine, u kojem je nedavno održala čak četiri uzastopna koncerta, uz zakazani i peti koncert pod nazivom „Druga strana ploče“ te svojim nenadmašivim glasom još jednom dokazala svoj glazbeni status u regiji te najavila nezaboravno druženje i sa zagrebačkom publikom!

Cijeli intervju s Marijom Šerifović pogledajte ovdje.

Marija Šerifović | 6.4. | Cibona Zagreb

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
PROMO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve