Obavijesti

Promo sadržaj

MateBook 14s - vjeran asistent poznatog kuhara Davida Skoke

MateBook 14s - vjeran asistent poznatog kuhara Davida Skoke
5

Ribarev sin, chef kuhinje konobe Batelina u Banjolama kraj Pule, chef mnogih kulinarskih TV emisija, edukator i promotor kuhanja u školama i na raznim eventima

Da, dobro ste zaključili, David Skoko je profesionalni kuhar koji jako puno kuha i nema namjeru stati. Ovaj zaljubljenik u brodove ujedno je i obiteljski čovjek koji velik dio dana provede u društvu velikog broja ljudi, kuhajući i mameći svima osmijeh na lice prije, a pogotovo nakon jela.

Kako bi napunio baterije za cjelodnevne aktivnosti, svoja jutra započinje šalicom kave, zdravim doručkom i velikom dozom smijeha. Njegov sastavni dio jutra čine i puno mailova, poruke i pozivi, a kako bi ostao organiziran, u tome mu pomaže prijenosno računalo Huawei MateBook 14s.

U razgovoru s Davidom, otkrili smo pojedinosti o njegovom bogatom kulinarskom iskustvu, te kako mu tehnologija pomaže u svakodnevnim aktivnostima.

Kada se rodila ljubav prema kuhanju i kako je izgledao tvoj početak?

„Prvo sam zavolio dobru hrani, i to maminu. Kasnije sam i od nje naučio kuhati i još nisam prestao učiti. Zaljubio sam se u kuhanje radi samog okusa hrane, a kasnije i radi poruke koju hrana može prenijeti, kao način izražavanja. Kroz jela se možemo izražavati na toliko različitih načina. Volim kad ljudi uživaju u hrani koju spremam. To mene hrani.“

Prijenosna tehnologija u svakodnevnom životu – koliko tehologija utječe na tvoje poslovne i privatne obaveze?

„Mobilni uređaji su sveprisutni u mome svijetu. Bez njih ne bih mogao ovako efikasno raditi posao koji radim, niti bi se mogao razvijati u toliko smjerova“. Pomoću prijenosne tehnologije učim, zabavljam se, komuniciram, dokumentiram, reklamiram i uglavnom puno mi pomažu“. David nam je otkrio kako mu novi Huawei MateBook 14s olakšava koordinaciju između obaveza i projekata, te je uz njegov pametni telefon, uređaj bez kojega nigdje ne ide.

Koliko se možeš osloniti na svoje prijenosno računalo MateBook 14s i za što ga najviše koristiš?

„MateBook 14s je super jednostavan za korištenje, lagan i brutalno efikasan. Ima dugotrajnu bateriju što mi puno znači kada sam na putu. Nosim ga svuda sa sobom jer je kompaktan i lagan, a aluminijsko kućište ga čini i izdržljivim“.

U razgovoru s Davidom otkrili smo kako MateBook 14s koristi za komunikaciju s poslovnim partnerima, a uvijek i uhvati vremena kako bi odgovorio na komentare svojih fanova na društvenim mrežama. Ultra lagan i tanak dizajn čine MateBook 14s idealnim prijenosnim računalom, koje stane u svaku torbu, a radi težine od samo 1.43kg David često zaboravi da ga uopće i nosi sa sobom. MateBook 14s također pruža trajanje baterije do 3 sata, uz samo 15 minuta punjenja.

Koje funkcionalnosti MateBook 14s ti najviše koriste u obavljanju dnevnih zadataka?

„Prijenos podataka sa drugih Huaweijevih uređaja je brz i jednostavan, a to mi je jako praktično kad snimam nešto mobitelom i prenesem na MateBook 14s, pa mogu lakše obrađivati s ekranom tako visoke rezolucije.“

David koristi Huawei Share funkciju kako bi na jednostavan i brz način prebacio datoteke s telefona na MateBook 14s prijenosno računalo, te na taj način uredio videosnimke. Zaslon koji dolazi u 2.5K te podržava brzinu osvježavanja od 90 Hz, ističe svaki detalj i svaki sastojak na tanjuru čini kristalno jasnim.

MateBook 14s krasi prekrasan dizajn, lagano ultra kućište i dugotrajna baterija. Kako si stalno u pokretu, a često si i na brodu, koliko ti je važan taj segment?

„MateBook 14s je lagan i čvrst, lako ga stavim u torbu i ponesem gdje god treba. Baterija dugo traje, tako da kada trebam mir, sjednem na krmu brodu, pustim si omiljenu glazbu i uživam.“

MateBook 14s ima 4 ugrađena zvučnika koji pružaju rezonantne visoke tonove i snažan bas zvuk, te stvara savršeno opuštajuću atmosferu koja je Davidu prijeko potrebna u pauzi između kuhanja.

David sa svojom obitelji voli provoditi vrijeme u prirodi, a kada se voze doma, djeca u autu gledaju filmove na MateBook 14s. Ove blagdane, David će provesti u krugu obitelji, a kaže kako on i njegova majka kuhaju od jutra do mraka, tako da na njihovom blagdanskom stolu nikada ne fali slasnih istarskih specijaliteta. No, kaže kako se ne voli previše opustiti, zato jer ubrzo nakon blagdana, pod ruku stavlja svoj MateBook 14s i vraća se novim poslovnim izazovima.

MateBook 14s – pametno iskustvo

Huawei MateBook 14s novi 14.2–inčni dodatak serije Huawei MateBook prijenosnih računala, dizajniran je za produktivnost, kombinirajući estetski dizajn, inovativne značajke i pametno iskustvo. Ovo prijenosno računalo pomiče granice svojim ultra tankim dizajnom i svestranim performansama, pružajući potpuno novo i pametno iskustvo produktivnosti. MateBook 14s ispunjava sve želje jednog digitalnog nomada: omogućuje jednostavnu prenosivost istovremeno pružajući velik zaslon te moćne performanse. Ono što ga ističe je paleta Huaweijevih pametnih inovacija koje pružaju besprijekorno iskustvo korištenja.

Posebna ponuda

Korisnici koji kupe Huawei MateBook 14s do kraja godine na dar će dobiti ruksak za prijenosno računalo i miš. Ponuda traje do isteka zaliha. MateBook 14s dolazi u Space Grey boji, a  dostupan je za kupnju kod Huaweijevih prodajnih partnera po preporučenoj prodajnoj cijeni od 9.999,00 HRK.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve