Obavijesti

Promo sadržaj

MBA koji čini razliku

MBA koji čini razliku

U COTRUGLI Business School traju prijave na International MBA i Executive MBA uz povoljne uvjete upisa!

Preispitivanje izbora u karijeri i potreba za kontinuiranim napretkom mnoge profesionalce dovodi do MBA programa kojim osnažuju svoj profesionalni i osobni razvoj. Upisu MBA programa prethodi detaljno istraživanje i informiranje o njihovoj ponudi kako biste bili sigurni da ste za sebe odabrali onaj najbolji. Reputacija poslovne škole, snaga poslovne i alumni mreže, akreditacija programa i vrhunski predavači kriteriji su koji jamče kvalitetu MBA programa.

Dugogodišnja tradicija

COTRUGLI Business School u našoj se regiji profilirala kao vodeća škola u poslovnoj edukaciji. Škola okuplja više od 2300 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika. „MBA programi na COTRUGLIJU omogućuju sustavni i sveobuhvatni pristup menadžerskom obrazovanju i kao takvi jedinstvena su podrška uspješnom razvoju karijere“, tvrdi Lana Dojčinović Matovina, izvršna direktorica u COTRUGLIJU.

Vodeći standard poslovne edukacije

MBA titula označava internacionalno priznanje vašeg znanja i sposobnosti. Bez obzira gdje planirate izgraditi karijeru, MBA će povećati vaš poslovni kredibilitet. Temeljna vrijednost MBA programa je primjenjivost svega što naučite na stvarne situacije u svakodnevnom poslovnom svijetu. Potiče kreativno i kritičko razmišljanje, daje pregled aktualnih trendova u međunarodnom poslovanju, upoznaje vas s najnovijim alatima u upravljanju i podupire razvoj liderskih vještina. Kroz metodu studija slučaja polaznicima se omogućuje rad na stvarnim poslovnim slučajevima iz cijelog svijeta, s naglaskom na usporedbi s lokalnim tržištima. Potvrđuje to i Zorica Kulaš (Director of Residential Sales u Iskonu), alumni 13. generacije Executive MBA programa: „Nova teorija i primjeri kroz studije slučaja otvorili su mi nove perspektive koje i dalje utječu na moje donošenje odluka.“ MBA programi doprinose usavršavanju menadžera koji su sigurni u svoju sposobnost vođenja i upravljanja poslovanjem kroz bilo koji izazov.

Široka mreža kontakata

Jedna od najvećih prednosti pohađanja MBA programa je prilika da se povežete s talentiranim istomišljenicima. „Biti okružen ambicioznim profesionalcima ne znači samo da ćete biti motiviraniji dati sve od sebe, već i to da biste mogli upoznati svog sljedećeg poslovnog partnera“, tvrdi Sanja Rossi (Event and Activation Marketing Consultant u Rossi Consulting), alumni 4. generacije International MBA programa.

Za sve koji žele upisati MBA program, u tijeku su upisne pogodnosti kojima možete uštedjeti 30% školarine za E/MBA program. Saznajte više!

Krug renomiranih predavača

Dobivanje pravih smjernica, kvalitetnog znanja i stjecanje pravih vještina u ovom kontekstu presudno je za maksimiziranje povrata na investiciju. U COTRUGLIJU je zato tim predavača pomno izabran. Riječ je o svjetski priznatim predavačima koji vas najbolje pripremaju za promjene koje se odvijaju u modernom biznisu i otkrivaju trikove za potpuno ostvarenje vašeg potencijala. „Otvorene rasprave tijekom predavanja i druženja nakon njih, održavale su mi um bistrim i otvorenim za nove ideje i poslovne prilike“, izjavio je Zvonimir Zdunić (General Manager u Agricultural Institute Osijek), alumni 13. generacije Executive MBA programa.

Uvjerite se u kvalitetu naših predavača

Ako želite upoznati koncept programa i profesore COTRUGLI poslovne škole, u tijeku je serija kratkih webinara na temu osobnog razvoja Leadership Tuesdays with Mike George. Sljedeći u nizu na temu Living and Leading with Purpose održava se u utorak, 18. svibnja 2021., a prijaviti se možete OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini