Obavijesti

Promo sadržaj

MINI DRIVING experience u novootvorenom salonu u Zagrebu

MINI DRIVING experience u novootvorenom salonu u Zagrebu
5

Novouređeni MINI salon u Zagrebu, koji se iz središta grada preselio na prometnu žilu kucavicu, na adresi Folnegovićeva 12, najbolja je adresa za MINI automobile i maksimalno MINI iskustvo

Prvi puta se u ponudi na jednom mjestu može pronaći cjelokupan asortiman koji za obožavatelje ovog branda znači više od samog automobila. Pomalo retro-nostalgičan, tehnološki savršeno dotjeran, dizajnerski moderniziran i oplemenjen mnogim dodatnim mogućnostima, novi MINI salon nudi sve modele, od klasičnog MINI-ja do Countrymana, najnovijeg Clubmana, MINI Cabrija te najsportskijeg MINI John Cooper Worksa.

Sinonim za dobru zabavu, MINI je srca publike osvojio i svojim lifestyle programom. U novootvorenom salonu na adresi Folnegovićeva 12 u blizini najfrekventnije gradske avenije tako se mogu pronaći odjeća i modni dodaci prepoznatljivog dizajnerskog potpisa, kao i sportska oprema te oprema za putovanja. Na jedno takvo putovanje sve poklonike ovog kultnog automobila, poziva kampanja MINI DRIVING EXPERIENCESvi zainteresirani i željni avanture, koju MINI bez sumnje garantira, imat će priliku uživati u svim MINI modelima tijekom testnih vožnji 14. i 15. listopada 2016. u Zagrebu.

Od 1959. godine kad je proizveden prvi MINI, uzbuđenja na cesti nije nedostajalo. Obožavatelji svih MINI modela moći će, ne samo voziti najnovije modele, nego razgledati bogatu ponudu lifestyle kolekcije i upoznati do srži ovu urbanu legendu, koja je ekranizacije doživjela i u veliki svjetskim blockbusterima. MINI DRIVING EXPERIENCE vikend započinje 14. listopada, a svi koji žele sudjelovati mogu se prijaviti putem online formulara.

*ODVEZITE NOVI MINI UZ MINI FOLDING BIKE ILI UZ KAMATU OD 2,99 %.
Kupnjom bogato opremljenih modela MINI COOPER RACE EDITION i MINI COUNTRYMAN COOPER D MUST HAVE EDITION na poklon dobivate i jedinstveni MINI FOLDING BIKE ili finan­ciranje putem MINI Financial Services uz kamatnu stopu od samo 2,99 %. Uz sve to, s modelom MINI COOPER RACE EDITION ostvarujete uštedu od 50.000 KN, a s modelom MINI COUNTRYMAN COOPER D MUST HAVE EDITION ostvarujete uštedu od čak 66.000 KN! Više na www.mini.com.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive