Promo sadržaj

Komentari 0

Mladi nogometaš Petar Mamić i Germania Sport zajedno za djecu Nazorove

Mladi nogometaš Petar Mamić i Germania Sport zajedno za djecu Nazorove

Samo ujedinjeni možemo napraviti razliku, a Germania okuplja nas sportaše i ostale poznate kako bi zajedno prikupili što više sredstava za humanitarne svrhe

Dobitni listići nižu se već godinama, pa je ukupan iznos koji je Germania donirala kroz akciju Humanitarni listić u podne prešao 213 736 kuna! Najviše sreće u prethodnom periodu imali su umjetnici i sportaši, na radost mnogobrojnih potrebitih udruga kojima je usmjerena novčana pomoć, a dobitak je ostvario i mladi nogometaš Petar Mamić.

Po njegovoj želji, novčana donacija dobitnog listića je usmjerena Dječjem domu u Nazorovoj, a Germania koja i inače pomaže ovu ustanovu, pridodala je slatkiše, odjeću i obuću za mališane.

Svakodnevno nailazim na priče o ugroženim skupinama kojima je potrebna podrška i uvijek se trudim pomoći koliko mogu. Samo ujedinjeni možemo napraviti razliku, a Germanija radi upravo to kroz ovu akciju - okuplja nas sportaše i poznate ličnosti kako bismo zajedno prikupili što više novca za one kojima je naša podrška od velikog značaja.” – istaknuo je Mamić na uručenju donacije.

Ova ustanova socijalne skrbi zbrinjava djecu bez roditelja ili roditeljske skrbi, djecu čiji je razvoj bio ugrožen u vlastitim obiteljima, kao i trudnice i majke s djecom...

Kapacitet doma je za 200 djece i mladih do 21 godine, deset trudnica i majki sa malom djecom, te 100 korisničkih obitelji. Dom djeluje u sustavu Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a svaka pomoć nam mnogo znači. Zahvaljujemo se mladom Petru Mamiću i Germaniji Sport što su nas opet uvrstili u ovu humanitarnu akciju.“ - naglasila je ravnateljica doma Jasna Ćurković Kelava koja tu neprocjenjivu dužnost obavlja već 30 godina.

Na stranicama portala Germanijak na tjednoj bazi objavljuje se listić kojeg ispunjava poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe,..  Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz ponude Germanije, a na nama je sve ostalo. U njihovo ime Germania Sport će jednom tjedno uplatiti 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na humanitarnu organizaciju po izboru poznatog gosta. Petar je odigrao sjajan listić, a ujedno je sa nama posjetio mališane iz ovog doma, što je iskustvo koje će djeci ostati u najlepšem sjećanju.”- naglasila je Kristina Džigurski, menadžerica korporativnih komunikacija i usklađenja poslovanja Germanije Sport.