Obavijesti

Promo sadržaj

Može li najam vozila biti povoljniji od kupnje ili leasinga? Odgovor je DA!

Može li najam vozila biti povoljniji od kupnje ili leasinga? Odgovor je DA!
9

Okruženje u kojem živimo uvjerilo nas je da modeli u kojima samo plaćamo korištenje, kada i koliko nam treba, mogu biti itekako isplativiji od samog posjedovanja, osobito onih koje ne trebamo jednom zauvijek

Automobili su jedan od prvih segmenata koji je započeo ovakav trend, a danas ga slijede gotovi svi, od nekretnina do kućnih aparata za kavu. Razumljivo je da ukoliko nam nešto treba na svega par dana, najam zasigurno predstavlja bolji izbor, primjerice rent-a-car za poslovno putovanje ili odlazak na skijanje.

No što je s potrebama na dulji rok, da li bi najam za nas mogla biti adekvatnija opcija i ukoliko nam je vozilo potrebno na rok od mjesec dana, godinu ili čak kao trajno rješenje? Jeste li se pitali da li se kupovina isplati onom koji nama daje nešto u najam i koji je to morao prvo kupiti. Kako se njemu isplati, a nama ne?

Odgovor je ipak: Da, najam se isplati, ali samo ako onaj tko nam ga pruža raspolaže s neizostavnim komponentama: iskustvom, financijskim i ljudskim resursima, kvalitetnom mrežom partnera i dobavljača, vodećom tržišnom pozicijom, i najvažnije, fokusom na uslugu i zadovoljstvo klijenta povrh svega ostalog.

Kada govorimo o najmu vozila, tvrtka Viator s njenom franšizom „Lastminute rent a car“, dugi je niz godina jedan od lidera na tržištu. LastMinute nije klasična rent a car agencija gdje se posao svodi na izdavanja vozila turistima u sezoni. Lastminute je istinski mobility provider koji unutar kompanije posjeduje cjelovitu ekspertizu upravljanja voznim parkom i duboko poznaje čitav ciklus korištenja vozila, od same kupnje, održavanja, najma, pa do konačne prodaje kao rabljenog.

Upravo u tome leži odgovor na pitanje - kako se onome koji daje u najam isplati kupiti vozilo? Kada u pozadini stoji iskusna organizacija potpuno posvećena optimizaciji svih aktivnosti vezanih uz vozilo, stvara se dodana vrijednost, koja donosi razinu uštede i benefita, koju pojedinci ili manje kompanije jednostavno ne mogu generirati.

Na ovim temeljima Last Minute je kreirao uslugu fleksibilnog višemjesečnog najma vozila kao sveobuhvatno, pouzdano i financijski adekvatno rješenje za korisnike, bilo da se radi o fizičkim osobama ili o tvrtkama.

Vjerujemo da većina vas ne želi razmišljati o pojmovima poput samopridržaja, DOT oznake i indeksa brzina na pneumaticima, kulanci po isteku jamstva, normativima servisa za izmjenu kočnica, pravne osnove osiguravatelja, asistencije u inozemstvu, RTV pristojbe... Sve to naravno utječe i na vaše troškove kada kupite automobil.

Prednosti najma vozila na dulji rok su brojne, a u trenutnim okolnostima kada se automobilska industrija suočava s velikim problemima u proizvodnim lancima, i ne uspijeva osigurati isporuke, najam predstavlja i idealno rješenje za premostiti više mjeseci čekanja isporuke vozila. Uobičajene uštede u angažmanu kapitala, jednostavnoj proceduri ugovaranja bez kompliciranih odobrenja i jamčevina i trenutna dostupnost modela iz svih kategorija automobila, čine Lastminute višemjesečni najam pametnim odabirom.

SUV u zimskim mjesecima, kombi za putovanje, cabrio ljeti? Mogućnost odabira iz najšire palete vozila, u kojoj su zastupljene sve kategorije vozila i različite marke te mogućnost fleksibilne zamjene vozila sukladno potrebama i preferencijama, čine Lastminute najam još atraktivnijim.

Pomno osluškujući potrebe svojih klijenta Viator priprema potpuno novi proizvod u najmu vozila koji će uskoro biti i premijerno predstavljen na hrvatskom tržištu kao jedinstveno rješenje.

Kao najavu, pripremili su i Zimsku promotivnu ponudu s akcijskim cijenama najma vozila svih kategorija za period najma do 30.04.2021.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.