Promo sadržaj

Komentari 0

Može li najam vozila biti povoljniji od kupnje ili leasinga? Odgovor je DA!

Može li najam vozila biti povoljniji od kupnje ili leasinga? Odgovor je DA!

Okruženje u kojem živimo uvjerilo nas je da modeli u kojima samo plaćamo korištenje, kada i koliko nam treba, mogu biti itekako isplativiji od samog posjedovanja, osobito onih koje ne trebamo jednom zauvijek

Automobili su jedan od prvih segmenata koji je započeo ovakav trend, a danas ga slijede gotovi svi, od nekretnina do kućnih aparata za kavu. Razumljivo je da ukoliko nam nešto treba na svega par dana, najam zasigurno predstavlja bolji izbor, primjerice rent-a-car za poslovno putovanje ili odlazak na skijanje.

No što je s potrebama na dulji rok, da li bi najam za nas mogla biti adekvatnija opcija i ukoliko nam je vozilo potrebno na rok od mjesec dana, godinu ili čak kao trajno rješenje? Jeste li se pitali da li se kupovina isplati onom koji nama daje nešto u najam i koji je to morao prvo kupiti. Kako se njemu isplati, a nama ne?

Odgovor je ipak: Da, najam se isplati, ali samo ako onaj tko nam ga pruža raspolaže s neizostavnim komponentama: iskustvom, financijskim i ljudskim resursima, kvalitetnom mrežom partnera i dobavljača, vodećom tržišnom pozicijom, i najvažnije, fokusom na uslugu i zadovoljstvo klijenta povrh svega ostalog.

Kada govorimo o najmu vozila, tvrtka Viator s njenom franšizom „Lastminute rent a car“, dugi je niz godina jedan od lidera na tržištu. LastMinute nije klasična rent a car agencija gdje se posao svodi na izdavanja vozila turistima u sezoni. Lastminute je istinski mobility provider koji unutar kompanije posjeduje cjelovitu ekspertizu upravljanja voznim parkom i duboko poznaje čitav ciklus korištenja vozila, od same kupnje, održavanja, najma, pa do konačne prodaje kao rabljenog.

Upravo u tome leži odgovor na pitanje - kako se onome koji daje u najam isplati kupiti vozilo? Kada u pozadini stoji iskusna organizacija potpuno posvećena optimizaciji svih aktivnosti vezanih uz vozilo, stvara se dodana vrijednost, koja donosi razinu uštede i benefita, koju pojedinci ili manje kompanije jednostavno ne mogu generirati.

Na ovim temeljima Last Minute je kreirao uslugu fleksibilnog višemjesečnog najma vozila kao sveobuhvatno, pouzdano i financijski adekvatno rješenje za korisnike, bilo da se radi o fizičkim osobama ili o tvrtkama.

Vjerujemo da većina vas ne želi razmišljati o pojmovima poput samopridržaja, DOT oznake i indeksa brzina na pneumaticima, kulanci po isteku jamstva, normativima servisa za izmjenu kočnica, pravne osnove osiguravatelja, asistencije u inozemstvu, RTV pristojbe... Sve to naravno utječe i na vaše troškove kada kupite automobil.

Prednosti najma vozila na dulji rok su brojne, a u trenutnim okolnostima kada se automobilska industrija suočava s velikim problemima u proizvodnim lancima, i ne uspijeva osigurati isporuke, najam predstavlja i idealno rješenje za premostiti više mjeseci čekanja isporuke vozila. Uobičajene uštede u angažmanu kapitala, jednostavnoj proceduri ugovaranja bez kompliciranih odobrenja i jamčevina i trenutna dostupnost modela iz svih kategorija automobila, čine Lastminute višemjesečni najam pametnim odabirom.

SUV u zimskim mjesecima, kombi za putovanje, cabrio ljeti? Mogućnost odabira iz najšire palete vozila, u kojoj su zastupljene sve kategorije vozila i različite marke te mogućnost fleksibilne zamjene vozila sukladno potrebama i preferencijama, čine Lastminute najam još atraktivnijim.

Pomno osluškujući potrebe svojih klijenta Viator priprema potpuno novi proizvod u najmu vozila koji će uskoro biti i premijerno predstavljen na hrvatskom tržištu kao jedinstveno rješenje.

Kao najavu, pripremili su i Zimsku promotivnu ponudu s akcijskim cijenama najma vozila svih kategorija za period najma do 30.04.2021.