Obavijesti

Promo sadržaj

Mumija: Tom Cruise glumi u novoj adaptaciji legende

Mumija: Tom Cruise glumi u novoj adaptaciji legende
10

Od pijeska Bliskog istoka do skrivenih labirinata ispod suvremenog Londona, Mumija donosi iznenađujući intenzitet i savršenu ravnotežu divljenja i adrenalina u maštovitoj novoj adaptaciji

Drevna princeza (SOFIA BOUTELLA iz Kingsman: The Secret Service i Star Trek Beyond) dugo je bila zatočena ispod pijeska okrutne pustinje jer su joj nepravedno ukrali njezinu sudbinu i život. Nakon što se probudila u našem vremenu, s njom se probudila i zloba koja je rasla u njoj tijekom tisućljeća, kao i užasi koje si obični smrtnici ne mogu ni zamisliti.

U glumačkoj postavi su i ANNABELLE WALLIS (King Arthur, Peaky Blinders), JAKE JOHNSON (Jurassic World), COURTNEY B. VANCE (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson), MARWAN KENZARI (The Promise) I dobitnik Oscara RUSSELL CROWE (Gladiator).

Filmsku ekipu predvodi redatelj/producent ALEX KURTZMAN i producenti CHRIS MORGAN, SEAN DANIEL koji je producirao prethodno trilogiju Mumija, te SARAH BRADSHAW. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

O filmu

Sean Daniel, nakon što je producirao prethodne filmove o Mumiji, pristupio je Universalu prije četiri godine s idejom da se ponovno adaptira i pomladi priča o anti-heroju za novu generaciju gledatelja… koji su spremni na to da ih zadivi i užasne ovaj mračni stvor. Uskoro su se projektu pridružili redatelj i producent Alex Kurtzman i producent Chris Morgan, i odlučeno je da Mumija postane prvi u novom nizu filmova o Universal čudovištima. 

Mummy

Daniel je bio uvjeren da je prošlo dovoljno vremena nakon posljednjeg filma i da je ovo prilika ponovno istražiti taj svijet. Producentski tim smatrao je kako će stvaranje suvremene adaptacije predstavljati i veliki izazov i kreativnu priliku. „Ključno je bilo odlično partnerstvo s Alexom koji je imao jasnu viziju kako ispričati ovu priču i zamisliti novi lik – a nova Mumija po prvi put je postala žena,“ objasnio je Daniel. „Zamislio ju je kao opasno stvorenje s moćima, ali čiji tužni život i agonija će probuditi suosjećanje kod gledatelja. To je bilo ključno za viziju Alexa i tako smo i predstavili ovaj projekt Universalu.“

The Mummy

Producenti su smatrali da je važno da se njihova verzija Mumije odvija u suvremenom svijetu i zaintrigirala ih je prilika dovesti ju u prostor i vrijeme koje joj je strano. Zapitali su se: „Što bi se dogodilo da se ženska mumija, koja izgara od želje za osvetom zbog onoga što su joj napravili u prošlom životu, odjednom nađe u našem svijetu, razriješenih ruku?“ Cijeli tim je rekao da im je najvažnije bilo da ova verzija Mumije nimalo ne nalikuje ičemu što smo dosad vidjeli.
 

Mumiju, u distribuciji Blitza, možete pogledati od 8. lipnja u svim kinima i to u najboljim formatima IMAX i 4DX.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.