Obavijesti

Promo sadržaj

Na Jarunu ovog vikenda sviraju Bolesna Braća i Detour, a očekuju vas i razne pogodnosti

Na Jarunu ovog vikenda sviraju Bolesna Braća i Detour, a očekuju vas i razne pogodnosti

Ultimativni festival ljubitelja roštilja, gastronomskih delicija i fine cuge Chill&Grill već je u punom jeku. Pogledajte kako su se brojni Zagrepčani zabavili do sad te što vas još očekuje

Ako ste u potrazi za mjestom na kojem ćete provesti kvalitetno vrijeme u društvu prijatelja ili obitelji, a pritom pojesti finu hranu po pristupačnim cijenama i popiti poneko piće, onda imamo odličan prijedlog za vas. Riječ je o najdužem do sad Chill&Grill festivalu koji se održava na prostranoj livadi između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horvaćanske. Dođite na festival i opustite se u najboljem hladu u gradu do 4. srpnja, a detaljan program pogledajte ovdje. Iskoristite ove dane i doživite pravo iskustvo festivala nakon dugo vremena. 

Osim u hladu, guštajte i u bogatom glazbenom programu, a već ovog vikenda očekuju vas velika imena poput Bolesne Braće, Detoura i Zembo Latife. Zato dođite na Jarun kako biste se opustili i zabavili te raspjevali se na hitove kao što su ‘Lovačke priče’, 'Tvoje lice se promijenilo’ i ‘Zvijezde’.

Hrana iz popularnih zagrebačkih restorana po 10% nižoj cijeni

Uz odličnu glazbu, očekuje vas i fantastična gastro ponuda zagrebačkih restorana - Wok by Matija, KSS Burger, Kitchen&Grill PLAC, Jack 'n' Bowl, BBQ Hot Yard, El Toro i Maredo. Usto, na Chill&Grillu kompletna ponuda hrane i pića je 10% snižena ukoliko plaćate Visa karticom. Osim što ćete platiti manje, ovaj način plaćanja je brži, jednostavniji i sigurniji od plaćanja gotovinom. 

Tijekom ovogodišnjeg Chill&Grill festivala iskoristite pogodnosti koje vam omogućuje Visa te plaćajte beskontaktnom karticom. Pritom imajte na umu da je takav način i dalje najsigurniji oblik plaćanja. Uzimajući u obzir to da beskontaktnu karticu ili uređaj cijelo vrijeme držite u ruci tijekom plaćanja, rizik od prevare manji je nego pri tradicionalnim tehnologijama plaćanja.

S obzirom na festivalsku ponudu, zajamčeni su pun trbuh i dobar provod! A kako bismo vam dali još jedan razlog da ovih dana svratite na Jarun, donosimo vam galeriju fotografija s prijašnjih dana!

8
| Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL/ilustracija

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.