Obavijesti

Promo sadržaj

Na No Make Up partyju otkrijte nove trendove o zimskoj njezi kože

Na No Make Up partyju otkrijte nove trendove o zimskoj njezi kože
7

Naše zvijezde na No make up partyju – Winter Edition, u ponedjeljak 28. listopada od 17 sati u zagrebačkoj kavani Johann Franck, šminkat će vrhunski tim vizažista, a tom će prilikom predstaviti i najnovije beauty trendove

Jedna od prvih slavnih žena  koja je u svijetu proslavila no make up trend zasigurno je holivudska glumica Gwyneth Paltrow, a tijekom pandemije mnoge su žene prihvatile da u svakodnevnoj beauty rutini „manje ipak daje više“.  Kako njegovati kožu lica zimi, te kakvi će make up trendovi vladati u 2023. godini,  otkrit će nam vrhunski vizažisti na jedinstvenom No Make Up partyju. Drugi No Make Up party marketinške agencije Bella Event održat će se ovog ponedjeljka u zagrebačkoj kavani Johann Franck.

Ovaj jedinstveni event ponovno će okupiti poznate žene iz javnog života, koje na party dolaze potpuno nenašminkane. Partner event je dm koji će ovo prilikom osigurati vrhunski tim svojih vizažista, koji će okupljenim gošćama otkriti trikove njege kože zime, a ujedno će i predstaviti trendove šminkanja koji će dominirati sljedeće godine.

Voditeljica No Make Up partyja je Vlatka Pokos, a gošće eventa imaju mogućnost prepustiti se u vješte ruke naših vizažista te se savršeno našminkati, kako bi svojim novim lookom zabljesnule u večernjem izlasku. No Make Up party očekuje vas ovog ponedjeljka, 28. studenog u 17 sati u zagrebačkoj kavani Johann Franck, a medijski pokrovitelji su 24sata i miss7.

Ovaj party pruža svakoj ženi na eventu jedinstven pristup, zahvaljujući dm-ovim beauty cornerima na kojima će naše gošće moći dobiti savjete o pravilnom šminkanju s obzirom na oblik lica, a predstavit će im i najnovije make up trendove kao i trikove šminkanja, koje mogu svakodnevno primijeniti.

Večer opuštanja na No Make Up partyju razmazit će svaku ženu jer će, uz dobar make up, opuštajuću glazbu, slatka iznenađenja i maštovite koktele, a gošćama ćemo predstaviti jedinstven tematski koktel – No Make Up party.

Nova hrvatska banka  na eventu će predstaviti sve prednosti svoje Mastercard kreditne kartice, koja pruža sve funkcionalnosti, od kupovine na rate u zemlji i inozemstvu do podizanja gotovine na bankomatima na rate. Idealan proizvod za svaku ženu, zar ne?

I ovog puta agencija Bella Event zajedno sa svojim partnerima, gošćama osigurava najbogatije goodie bagove u gradu, koji će ovog puta sadržavati vrijedne darove Nove hrvatske banke, dekorativne kozmetike Milani i brenda L'ADRIA.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike
Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!