Promo sadržaj

Komentari 0

Nadora Creative Studio slavi prvi rođendan i cijeli tjedan časti besplatnom poštarinom

Nadora Creative Studio slavi prvi rođendan i cijeli tjedan časti besplatnom poštarinom

Nadora Creative Studio slavi svoj veliki prvi rođendan, a tim vas povodom do kraja tjedna časti posebnim ponudama i poklonima iznenađenja

Jedna od omiljenih destinacija za kupnju originalnih darova za sve prilike – Nadora Creative Studio slavi svoj prvi rođendan! U godinu dana poslovanja ovaj se domaći brend pokazao kao odredište u kojem na jednom mjestu možete pronaći darove za najdraže osobe, kolege ili poslovne suradnike. 

Sastavljen od mladih kreativki iz Slavonskog Broda, brend Nadora Creative Studio sramežljivo je ušao na domaću scenu, a sudeći prema odličnim komentarima postao je apsolutni hit na društvenim mrežama. Fokusiran na darove, brend nudi liniju zanimljivih vina s porukom koje krase natpisi namijenjeni za različite prigode. Simpatične poruke i vizuali dolaze u kombinaciji s jednom od tri vrste vina, a mogu se kupiti zasebno ili u nekom od poklon paketa.

Bogata božićna ponuda

Natpisi na vinima sezonalno se prilagođavaju potrebama tržišta i obuhvaćaju široku paletu poruka – od božićnih, za Valentinovo ili Dan žena, do onih za rođendane, čestitke na diplomi ili vjenčanju. S druge strane, paketi su osmišljeni na način da se sadržaj iz boxa koristi dok se uz njega ispija čaša dobrog vina, a naljepnica se prilagođava prema određenoj prigodi. Primjerice, božićni COZY BOX idealan je dar za sve ljubitelje blagdanskog ugođaja i božićnih filmova, dok će MULLED WINE BOX oduševiti svakog zaljubljenika u kuhano vino. Recept za pripremu najfinijih medenjaka uz ispijanje dobrog vina pronaći ćete u XMAS SWEET HOME BOXU, a miris Božića najbolje će dočarati XMAS SCENTED BOXU u kojem se nalaze vino s porukom i dvije božićne mirisne svijeće. Ostalu ponudu možete otkriti na društvenim stranicama brenda. Za sjajne fotografije vina i poklon paketa zaslužan je Dejan Maričić iz DeMar Weddingsa.

Nova vina u ponudi

Kraj poslovne godine obilježila je nova suradnja s nagrađivanom slavonskom Vinarijom Grozdanović, koja je posvećena proizvodnji kvalitetnih vina oblikovanih prema ukusu modernih potrošača. U ponudi Nadora Creative Studija dostupne se tri vrste: graševina, rosé i cuvée (spoj dvije sorte vina – Merlota i Cabernet Sauvignona). 

Besplatna poštarina i pokloni iznenađenja

Povodom prve godine od otvorenja u razdoblju od 1. do 5. prosinca svi kupci dobit će besplatnu poštarinu za sve narudžbe, a očekuju ih i pokloni iznenađenja. Ovo je odlična prilika da potražite božićne darove i na vrijeme se pripremite za nadolazeće blagdane. Proslavite prvu godinu rada s domaćim kreativkama, iskoristite pogodnosti koje nude i svoje najdraže razveselite zanimljivim i originalnim poklonima sa simpatičnim porukama. 

Proizvodi se mogu naručiti na Instagram profilu @studio.nadora, Facebook stranici Nadora Creative Studio ili putem e-maila studio.nadora@yahoo.com.