Obavijesti

Promo sadržaj

Najbolja adresa za proslavu krstitki, krizmi i svadbi

Najbolja adresa za proslavu krstitki, krizmi i svadbi
5

Neka vaše slavlje bude za pamćenje! Novootvorena Magazinska klet pri staroj smokvi u zagrebačkoj Strojarskoj 32 oduševit će vas vrhunskom hranom, profesionalnim osobljem te ugodnim, rustikalnim ambijentom

Sezona prigodnih proslava je pred vratima i ključno je pronaći restoran koji će vas oduševiti svojom gastro ponudom, ali i ugodnim ambijentom. Krstitke, krštenja, svadbe... događaji su koji se pamte cijeloga života stoga je važno obilježiti ih na mjestu za pamćenje! Zagreb je nedavno u središtu grada dobio savršen restoran  za proslave i druženja uz vrhunske gastronomske delicije : uz već poznate lokacije na Magazinskoj cesti i u Novom Zagrebu, kultna Magazinska klet otvorila je novi restoran  - Magazinsku klet pri staroj smokvi u Strojarskoj 32.   Smještena  u okruženju stotinjak godina stare smokve, između Autobusnog kolodvora i VMD-ovog tornja, Magazinska klet  pri staroj smokvi dočekat će vas u maniri  najboljeg domaćina! Leskovački voz, punjena vješalica, đevrek, teleći repovi, pljeskavice, ćevapi  uz najfinije sireve,  salate, pogačice, ali i vrhunska janjetina s roštilja samo su neki od oblizeka u kojima ćete moći uživati uz, naravno, dobru glazbu i ugodnu atmosferu.  

Na vama je da odaberete, a Magazinska klet vam jamči da je svako jelo  pripremljeno od isključivo svježih namirnica provjerenih dobavljača i po najvišim standardima. U rustikalno uređenom ambijentu i uz osigurano prostrano parkiralište, Magazinskoj klet bez problema će ugostiti 150 osoba u zatvorenom i 150 osoba na otvorenom dijelu svog objekta, na terasi ispod stare smokve, pri čemu se možete osloniti na 10-godšnje iskustvo i profesionalnost.  
 
Otkrijte zašto je japanska nacionalna televizija Magazinsku klet proglasila najboljim restoranom za roštilj u Hrvatskoj te zašto je dokumentarni film u kojem su specijaliteti Magazinske kleti u glavnoj ulozi pogledalo više od 11 milijuna ljudi.  Film pogledajte na https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1415065025283222&id=991889274267468.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince