Obavijesti

Promo sadržaj

Najbolji božićni popusti su u Planet obući!

Najbolji božićni popusti su u Planet obući!
5

Šetnje gradom nikada nemaju toliku posebnu čar kao u prosincu u blagdansko doba kada krošnjama stabala i pročeljima zgrada trepere tisuće lampica čineći atmosferu posebnom i čarobnom.

Jedini minus (doslovno!) je niska temperatura, ali i za to ima lijeka: topla obuća i odjeća su ključni, i nema zime! Gdje pronaći lijepe, trendy i tople gležnjače i čizmice? Pa naravno, u Planet obući, gdje vas očekuje odličan izbor i odlične cijene. Ovaj cijeli tjedan (19.-24.12.) u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća traje veliki božićni popust gdje je sav asortiman snižen na -40%! Kod kupovine na webshopu ostvarite popust -40% uz kod: POPUST40.

Potražite odlične ženske gležnjače s podstavom od umjetnog krzna koje savršeno griju nogu dok razgledavate štandove ili sjedite na otvorenom ispod grijače lampe. Za fashionistice predlažemo trendy modele bijelih i krem gležnjača na visoko vezanje s robusnim petama ili visoke čizme preko koljena u kojima ćete izgledati atraktivno i osjećati se udobno i toplo. Za urbani street style očekuje vas super ponuda bikerskih i combat gležnjača s kopčama i zakovicama koje će se idealno uklopiti u rokersko-alternativni stil. Izvrsna ponuda modnih torbica prati vaš stil i možete birati od mini trendy modela za izlaske do maxi torbica za svaki dan.

Muška je kolekcija također bogato opremljena kožnim i vegan-kožnim gležnjačama, zimskim casual i svečanim cipelama te robusnim gležnjačama za grad i posao. Dječja zimska kolekcija  puna je prekrasnih modela gležnjača za djevojčice i dječake, sa cartoon likovima, meke unutrašnjosti kako bi noga uvijek bila na sigurnom i toplom.

Hladne zimske dane i večeri često volimo provesti u toplini svog doma, ušuškani u ugodnu pidžamu ili trenirku u toplim i mekim kućnim papučama. Potražite u Planet obući izvrstan izbor papuča iz muške, ženske i dječje kolekcije. Odaberite meke dječje papučice s likom ovčice, tople ženske papuče klasičnog ili modernog kroja, te muške kožne ili papuče s printom.

Najbolji blagdanski shopping očekuje vas u trgovinama i na webshopu Planet obuća gdje možete kupovati odlične zimske modele, sada na -40% popusta! Požurite, popusti traju samo do kraja ovog tjedna!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini