Obavijesti

Promo sadržaj

Najiščekivaniji film godine - Spider-Man se vraća u velikom stilu u domaća kina

Najiščekivaniji film godine - Spider-Man se vraća u velikom stilu u domaća kina
7

Najiščekivaniji film godine za kojeg se već u pretprodaji traži ulaznica više, spektakl SPIDER-MAN: PUT BEZ POVRATKA u četvrtak napokon stiže u kina!

Riječ je o dvadeset i sedmom po redu filmskom nastavku iz Marvelovog svijeta u kojem naslovnu ulogu ponavlja simpatični Tom Holland, ali on niti izbliza nije jedini glumac koji se vraća svojoj ulozi. Naime, jedna od najvećih zanimljivosti vezanih za film SPIDER-MAN: PUT BEZ POVRATKA upravo je njegova nevjerojatna glumačka postava!

Osim Toma Hollanda u filmu nastupaju i Zendaya u ulozi njegove djevojke MJ, zatim Benedict Cumberbatch u ulozi Doktora Strangea, dobitnici Oscara Marisa Tomei u ulozi tete May i J.K. Simmons u ulozi Jonaha Jamesona te Benedict Wong i Jon Favreau dok režiju potpisuje Jon Watts. Svi navedeni glumci pojavili su se do sada u barem jednom filmu radnjom smještenim u Marvelov svijet, ali SPIDER-MAN: PUT BEZ POVRATKA otišao je i korak dalje pa su se među glumačkom postavom, a tako i među likovima u samom filmu, pronašli i Willem Dafoe, Alfred Molina i Jamie Foxx - glumci koji su u prijašnjim filmovima o superjunaku Spider-Manu tumačili glavne negativce. Točnije, Dafoe je bio Norman Osborn odnosno Green Goblin u prvom “Spider-Manu” iz 2002. godine u kojem je Tobey Maguire glumio naslovnog lika; Alfred Molina je tumačio Otta Octaviusa odnosno Doktora Octopusa u “Spider-Manu 2” iz 2004. godine, a Jamie Foxx bio je Max Dillon odnosno Electro u filmu “Čudesni Spider-Man 2” iz 2014. godine u kojem je naslovni lik tumačio Andrew Garfield.

7
| Foto: Courtesy of Sony Pictures

Kada se samo pogleda glumačka postava jasno je zbog čega je SPIDER-MAN: PUT BEZ POVRATKA najiščekivaniji Marvelov film još od hita “Osvetnici: Završnica”. Tome svakako u prilog ide i činjenica da je prva kino najava za film nakon objave srušila rekord u broju pregleda nekog filmskog trailera. Naime, u prva dvadeset i četiri sata od njezine objave, kino najava za film SPIDER-MAN: PUT BEZ POVRATKA pregledana je preko 355 milijuna puta na globalnoj razini čime je srušen rekord koji je do tada držala najava za film “Osvetnici: Završnica”.

Iz zadnje kino najave jasno se vidi da će se Peter Parker morati sukobiti s nekolicinom neprijatelja iz prethodnih nastavaka: Doktorom Octaviusom, Greenom Goblinom, Electrom, Sandmanom i Lizardom. Svi oni stići će iz nekih drugih dimenzija nakon što Doktor Strange, zahvaljujući čaroliji koja ode u krivom smjeru, otvori vrata različitih svjetova (multiverzuma). Premda najava eksplicitno ne otkriva hoće li se u filmu pojaviti i prijašnji Spider-Mani - Tobey Maguire i Andrew Garfield - društvene mreže i internet portali već su mjesecima prepuni raznih spekulacija obožavatelja o tome da bi se takvo nešto uistinu moglo i dogoditi.

Ovo bi ujedno mogao biti i posljednji film u kojem Tom Holland tumači ulogu Spider-Mana.

Akcijski super spektakl SPIDER-MAN: PUT BEZ POVRATKA u domaća kina i IMAX stiže 16. prosinca!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.