Obavijesti

Promo sadržaj

Najtraženiji komad nakita - srebrna narukvica s dva srca

Najtraženiji komad nakita - srebrna narukvica s dva  srca
5

ARGENTUM predstavlja trenutačno najtraženiji srebrni modni dodatak u Hrvatskoj - narukvicu s dva isprepletena simbola ljubavi i dodatkom cirkona naziva Zaljubljena srca

Ususret Danu žena koji je svake godine osmog dana ožujka mnogi će planirati i prigodni dar, a tim povodom ARGENTUM predstavlja trenutačno najtraženiji srebrni modni dodatak u Hrvatskoj - narukvicu s dva isprepletena simbola ljubavi i dodatkom cirkona naziva Zaljubljena srca.

Naime, podaci najvećeg hrvatskog lanca za prodaju nakita u zemlji, srebrnarnica ARGENTUM, prikupljeni tijekom nedavnog Dana zaljubljenih pokazali su kako se, povodom Valentinova, u veljači najviše kupovala upravo narukvica Zaljubljena srca, što je za prodavače bilo iznenađujuće jer su proteklih godina najprodavaniji nakit bile naušnice.

Ovo je prvi puta da su narukvice s trona skinule naušnice, a osim kvalitetnog dizajna, bitnu ulogu u tome je odigrala i njihova pristupačna cijena koja s aktualim 50% nižim cijenama iznosi samo 180 kuna. Narukvica Zaljubljena srca ručni je rad i 100% hrvatske proizvodnje, a na tržištu postoji u još nekoliko varijanti – s crvenom ili žutom pozlatom te jednostrukim ili više lančića.

Savršen dar za voljenu osobu za svaki dan kao i povodom Osmog marta u ARGENTUMU i dalje možete pronaći po super cijenama od 70 do 270 kuna i više, a tu su još i dodatne pogodnosti: popusti od 50% na srebro, 40% na sve satove te 25% na zlato i novu kolekciju srebrnog nakita - koji vrijede bez obzira na način plaćanja!

ARGENTUM preporučuje - za važne prigode, darujte nakit koji će trajati zauvijek ili moderne satove!

 

Više informacija potražite na www.argentum.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...