Obavijesti

Promo sadržaj

Najveći tulum: Aca Lukas prvi put dolazi u zagrebačku Arenu

Najveći tulum: Aca Lukas prvi put dolazi u zagrebačku Arenu
2

Jedna od najvećih folk zvijezda Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, u Zagrebu će s Folk House bandom nastupiti 13. svibnja.

Ovo će biti prvi solistički koncert Lukasa u najvećoj zagrebačkoj dvorani, a svoje ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim već od 99 kuna.

Lukas će hrvatsku metropolu posjetiti u sklopu regionalne turneje, koju najavljuje kao najveći tulum na Balkanu, a osim u zagrebačkoj Areni nastupit će u Beogradu, Sarajevu i Skoplju. S obzirom da ima reputaciju izvođača koji radi najveće i najluđe tulume, za očekivati je da će i u Zagrebu napraviti spektakularnu zabavu na kojoj će premijerno izvesti pjesme s novog albuma, no publika će također moći uživati i u neprolaznim Lukasovim hitovima.

U produkcijskoj kući Skymusic, koja stoji iza ovog koncerta, najavili su brojna glazbena i scenska iznenađenja no imena gostiju za nadolazeći folk koncertni spektakl zasada još ne žele otkriti. Ono što je sigurno je da će svi oni koji 13. svibnja budu ispred najmodernije pozornice u Areni, moći vidjeti i čuti nešto sasvim drugačije.

Uspješnu karijeru započeo je prije više od 20 godina i do sada je izdao devet studijskih albuma. Lukas je zasigurno jedna od najtraženijih srpskih pjevačkih zvijezda, koji kao od šale puni najveće dvorane u regiji. Njegovi hitovi na YouTubeu imaju milijunske klikove, snimio je uspješne duete s mnogim kolegama glazbenicima, a iako ga većina poznaje po izvođenju folk hitova nedavno je u talk showu "Večer s Ivanom Ivanovićem" pokazao da zna zapjevati i zabavnu glazbu otpjevavši uživo neke od najvećih zabavnih hitova među kojima i "Stvari lagane", splitskog benda Tutti Frutti. Obožavaju ga sve generacije, pogotovo mlađa populacija, a njegovi koncerti apsolutni su hit gdje god da ih održava i uvijek se za njih traži ulaznica više. Posljednji veliki stadionski nastup imao je prije četiri godine na beogradskoj Marakani ispred 65.000 obožavatelja čime je i potvrdio svoj status velike zvijezde na glazbenoj sceni. 
"Najveći tulumi na Balkanu" bit će kruna karijere kakvu Lukas, kojeg mnogi nazivaju "kralj folka" i zaslužuje. Pjevač će bez sumnje svojim obožavateljima prirediti nezaboravnu večer i spektakl koji pomjera sve granice do sada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ulaznice za zagrebački koncert Ace Lukasa i Folk House banda, koji će se održati u Areni 13. svibnja. 2017. možete kupiti u sustavu Eventim već od 99 kuna.

Poslušajte kako je Lukas otpjevao "Stvari lagane" benda Tutti Frutti:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.