Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 13

Nakon što je zapalio publiku u Splitu, Luka Nižetić najavio veliki koncert 28. 10. u Zagrebu

Nakon što je zapalio publiku u Splitu, Luka Nižetić najavio veliki koncert 28. 10. u Zagrebu

U sklopu međunarodne završnice Sportskih igara mladih, Luka je Nižetić svojom je pozitivnom i ludo zaraznom energijom još jedanput potvrdio svoj status miljenika domaće publike

VIDEO

Ovogodišnji pobjednik Splitskog festivala, Luka Nižetić, jednoglasno je osvojio mnogobrojnu publiku na Rivi te je dva sata, s nevjerojatnom lakoćom, održavao vrhunsku atmosferu, istodobno pritom rasplesavši i staro i mlado. Svi su se složili s tim da je Luka priredio nezaboravnu večer punu plesa, smijeha, ali i pokoje suze izazvane navalom emocija. Uz to, Luka je još jedanput pokazao da ga ugled pravog majstora ceremonije dobre zabave ne prati bez razloga. 

Vrhunac ljeta

Izvođač raznih osebujnih i narodu vrlo bliskih pjesama priznao je da mu je nastup u Splitu bio vrhunac ovoljetne koncertne sezone
- Ljeto se lagano bliži kraju, a iza mene je toliko lijepih koncertnih uspomena koje ću svakako dugo pamtiti. Sviralo se od Vukovara do Brača, a Split mi je došao kao šlag na tortu, jedna od onih večeri kad je sve baš onako kako treba biti. Nema veće sreće od toga da svojim pjesmama pružiš publici lijepe trenutke pune plesa i pjesme, nakon kojih kući odlaze bez loših misli. Teško je tad i nakon dva sata koncerta sići s pozornice, najradije bih uz takvu publiku dočekao i zimu. Bez obzira na udarni tempo, uspio sam napuniti baterije i spreman sam za 28. listopada i svoj veliki zagrebački koncert u Tvornici kulture – najavio je Luka. 

Naime, publika će upravo u Tvornici kulture imati priliku uživati u jedinstvenom glazbeno-scenskom doživljaju na kojem će Nižetić predstaviti i svoj novi studijski album, čiji je izlazak, pod imenom "Ludilo brale", najavljen za početak listopada. Na koncertu će ga pratiti više od 15 glazbenika, a producent Branimir Mihaljević pobrinut će se i za neke osvježene aranžmane poznatih pjesama. Bit će to presjek Lukina dosadašnjega glazbenog opusa tijekom 20 godina rada, a kako i on ističe, želi da u Tvornici svi guštaju i plešu i da te večeri ona postane mjesto dobre energije i zabave. 

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u sustavu Eventim.hr. Early bird ulaznice do 15. rujna bit će dostupne po cijeni od 80 kuna, a nakon toga cijena im raste na 100 kuna. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve