Obavijesti

Promo sadržaj

Našli smo poklon za Valentinovo kojeg vole sve žene

Našli smo poklon za Valentinovo kojeg vole sve žene
8

Postoji li poklon kojeg vole podjednako sve žene? Ako se mučite s odabirom poklona za djevojku ili suprugu za nadolazeće Valentinovo, a muka vam je od parfema, bombonijere i cvijeća, poklonite im nešto jednako lijepo, a korisno – ženski rokovnik!

Žene vole planirati. Vole zapisivati. Sistematične su i vole zapamtiti bitne datume. I dok će muškarac radije zapisati neke stvari u mobitel, žene kao da još uvijek više vole pisanu riječ. Miris papira, zvuk listanja, mjesto gdje je sve na jednom mjestu i ne ovisi o internetu, baterijama i promjenama mobitela. Ne čudi što su rokovnici poklon kojeg žene najviše poklanjaju drugim ženama – jer znaju jedna drugu.

Nisu sve žene iste. No nisu ni svi rokovnici isti. To što volimo zapisivati stvari, ne znači da volimo baš sve jednako.

Ali volimo imati poseban rokovnik. Ili planer. Ili dnevnik. Samo dajte da zapisujemo.

Neka ove godine vaš poklon za Valentinovo bude kombinacija lijepo, pametnog i korisnog. Lijepo je dobiti cvijeće, ali uz njega poklonite i nešto što traje dulje od tri dana. Rokovnik je idealan jer traje godinu dana, a možete u njemu napisati i lijepu posvetu.

Vjerujte da s prekrasnim rokovnikom nećete pogriješiti. Posebno ako je vaša djevojka ili supruga poduzetna žena koja tek osniva svoj posao, ako je već realizirana poduzetnica ili učiteljica, ako je ona koja kod kuće sve pomno planira, ako je trudna ili planira vaše vjenčanje. Ili ako jednostavno voli zapisivati.

Neki ženski rokovnici imaju i ogledalo, jer nemojmo se lagati, volimo vidjeti kako izgledamo pred važan sastanak.

Mučite li se oko odabira rokovnika ili planera, pogledajte koji su ženski rokovnici najprodavaniji i to će vam dati sliku što žene vole dobiti.

Ako vam je nezgodno kupovati online ili biste pak rado da vam netko odmah i zapakira poklon, Ženski rokovnik možete kupiti i u svakoj DM trgovini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...