Natječaj Jednodnevno kupanje uz Arrivu | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Natječaj Jednodnevno kupanje uz Arrivu

Članak 1: ORGANIZATOR

Natječaj "Jednodnevno kupanje“ (u daljnjem tekstu: Natječaj) raspisuje 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb u svrhu promocije brenda Arriva.


Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Sudjelovanje u Natječaju ostvaruje se prijavom kreativnog odgovora na pitanje „Jednodnevno kupanje".

Natječaj traje do 07.07.2019. u 24:00 sata. 


Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR:

Nagrada: 1 x povratna karta za četiri osobe na Krku, iskoristive do 31.07.2019.

 

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni građani – fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske. U Natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici Organizatora i povezanih organizacija, te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 5: DISKVALIFICIRANJE SUDIONIKA

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja, u potpunosti se odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.


Članak 6: ODABIR I PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju do 07.07.2019. u 24.00h nakon čega slijedi odabir najbolje prijave prema izboru Organizatora. Pobjednika s najkreativnijim odgovorom bira stručni žiri, sastavljen od predstavnika Organizatora, a objava pobjednika slijedi na 24sata.hr 09.07.2019.


Članak 7: PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik natječaja bit će obaviješten o dobitku nagrade putem telefona ili e-maila unutar 1 dana od proglašenja dobitnika. Ako dobitnik ne odgovori na e-mail ili telefonske pozive u roku 1 dana, nagradu neće moći realizirati. U tom slučaju bira se drugi dobitnik. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

Članak 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja.

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. 

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 10: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi prijavljeni materijali, njihova imena i prezimena, ostali podaci te prijavljene fotografije mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Organizator je ovlašten sam raditi određene preinake, dorade i slično na prijavljenim materijalima dokle god one ne predstavljaju deformiranje istog, kao niti bilo koju drugu povredu prava Autora, koja bi bila temelj za bilo kakav zahtjev Sudionika nagradnog natječaja prema Organizatoru ili trećoj osobi i za isto nije potrebna nikakva suglasnost ili odobrenje Sudionika.

Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...).
Sudionici se prijavom na natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.


Članak 11: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA

Ime dobitnika, odnosno autora pobjedničke prijave bit će objavljeno na web adresi 24sata.hr 09.07.2019.

Članak 12: POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Godinu dana prije punoljetnosti: Kako se rodio Weekend Media Festival
PROMO

Godinu dana prije punoljetnosti: Kako se rodio Weekend Media Festival

Nakon 17 godina, kraj ljeta bit će obilježen najvećim i najspektakularnijim Weekendom do sada, a jedna ulaznica omogućuje upad na sva tri festivala – Weekend.17, HR.Weekend i AI Weekend + extra Finance Weekend

Ivan Rakitić uklanja tetovaže posvećene bratu Dejanu...
VIŠE NISU U DOBROM ODNOSU?

Ivan Rakitić uklanja tetovaže posvećene bratu Dejanu...

Plus+ Nogometaš je istetovirao na desnoj ruci datume rođenja roditelja te sestre i brata. Govorio je da ga pogled na tetovažu smiruje, no čini se da više nije tako
Studentica Nika otvorila bar u Vodicama inspiriran Tajlandom: 'Cijeđene lubenice su nam hit'
RADI, STUDIRA I SNIMA ZA TIKTOK

Studentica Nika otvorila bar u Vodicama inspiriran Tajlandom: 'Cijeđene lubenice su nam hit'

Beach bar Melon Bay otvorila je studentica novinarstva Nika Elez, a na ideju je došla kad je otputovala u Tajland i probala svoje najdraže voće u cijeđenom obliku