Obavijesti

Promo sadržaj

Neka zabava počne! Springfield akcija za najluđi božićni šoping

Neka zabava počne! Springfield akcija za najluđi božićni šoping
10

Springfield donosi casual outfite za savršen ulazak u 2018. godinu. Pridružite se blagdanskoj promociji u režiji Springfielda s najboljim i najluđim popustima čak do 50 posto

Iako sezona popusta još nije počela, vrijeme darivanja je u punom jeku. Želite li iznenaditi sebe ili svoje najmilije s najljepšim poklonom po super cijeni, Springfield vam je pripremio pravo iznenađenje - blagdansku promociju uz popuste do 50 posto u svim Springfieldovim trgovinama diljem Hrvatske.


POKLONI ZA NJEGA

Ove godine, Springfield muškarac će uživati u jednostavnim i casual komadima koji su idealan izbor za sve dnevne i večernje proslave.

Želite li ga iznenaditi savršenim poklonom koji će svi primijetiti, svratite do Springfield trgovina i pronađite pulovere, jakne i košulje od 145 kuna te trendi traperice od 195 kuna i pripremite se za najluđi dan u godini u režiji Springfielda.


POKLON ZA NJU

Uz Springfield komade zasjaj u novogodišnjoj noći! Springfield ovih blagdana bira ženstvene i tendi komade ukrašene cvjetnim i sjajnim detaljima koji su apsolutni hit sezone.

Pridružite nam se u Springfield akciji uz najluđe cijene i popuste do 50 posto i pronađite trendi hlače od 125 kuna, haljine i veste od 145 kuna te prekrasne košulje i bluze od 155 kuna.

Biranje poklona nikada nije bilo ovako lagano - odaberite savršene blagdanske poklone i neodoljive outfite po najluđim promotivnom cijenama i popustima do 50 posto u omiljenom Springfield storeu.


PRODAJNA MJESTA SPRINGFIELD:

ZAGREB – Arena Centar, Vice Vukova 6; City Center one East, Slavonska avenija 11d; Ilica 33

SPLIT – City Center one Split, Vukovarska 207; Mall of Split, Ulica Josipa Jovića 93

ZADAR – Supernova Zadar, Ul. Akcije Maslenica 1

OSIJEK, Portanova, Svilajska ul. 31a

RIJEKA –Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve