Obavijesti

Promo sadržaj

Nema Adventa bez Kauflanda!

Nema Adventa bez Kauflanda!
3

Trgovački lanac Kaufland sponzorstvima je ove godine podržao dio božićne čarolije na zagrebačkom Adventu

Blagdanska idila uz pregršt lampica i raznolikih kućica već je počela, a trgovački lanac Kaufland odlučio je biti dio ove čarolije i sponzorstvom dvije lokacije upotpuniti atraktivne sadržaje koje Zagreb nudi u adventsko vrijeme.

Prva lokacija na popisu svih posjetitelja Adventa svakako treba biti Čudna šuma Bolesne Braće u Varšavskoj ulici. U samom centru Zagreba vas ne očekuje samo velika ponuda hrane i pića, nego i odlična glazba uživo za koju su zaduženi članovi skupine Nova generacija.

U subotu, 11. prosinca, od 12 do 13 sati tako će koncert održati Bruna Oberan & Igor Drvenkar, iduće subote, 18. prosinca, od 12 do 13 sati sestre Palić (Djordjija Palić & Kornelija Palić Papafava), a na sami Badnjak od 12 do 13 sati tamo će nastupiti Sabrina Hebiri.

Ako se pak odlučite za adventsko druženje tijekom ili neposredno nakon radnog vremena, idealna lokacija za to je dvorište tvornice Katran i još jedan advent koji Kaufland sponzorira, pod nazivom Čudni Matoš. Čudni Matoš nastao je spajanjem već poznatog Caffe de Matoš i Čudne šume Bolesne braće, a u toj im se avanturi pridružio i Mario Petreković koji za posjetitelje Čudnog Matoša u Katranu sprema razne „ljekovite pripravke“ i kulinarska čuda, a posebna atrakcija u dvorištu Katrana je veliki i grijani bajkoviti zimski vrt.

Mogućnosti je puno, a sada je vrijeme da ih isprobamo!

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.