Obavijesti

Promo sadržaj

Nemate vremena za bolove? Saznajte kako ih se riješiti

Nemate vremena za bolove? Saznajte kako ih se riješiti
2

Bol, poput zubobolje, glavobolje ili menstrualnih bolova, ne bira ni mjesto ni vrijeme i često se pojavi upravo onda kada, doslovno, nemate vremena za nju

Težak dan na poslu gdje vas stišću rokovi, putovanje koje ste dugo planirali, obiteljsko druženje za koje morate kuhati ručak - sve su to situacije u kojima nemate vremena za bol. 

Nažalost, za pojedine bolove ne postoji učinkovito prirodno rješenje. Jedino što možemo učiniti jest čekati da, primjerice, glavobolja ili menstrualni bolovi, prođu sami od sebe. U današnje užurbano vrijeme često nemamo vremena ni za opuštanje, a kamoli za čekanje da bol prođe sama od sebe. 

U takvim trenucima jedino što možemo napraviti jest posegnuti za analgetikom. Analgetici su lijekovi koji uklanjaju bol i omogućuju nam da se ponovno fokusiramo na ono što je važno. Nažalost, često se dogodi da upravo u tom trenutku jurimo na novi poslovni sastanak, putujemo ili jednostavno uza sebe nemamo čašu vode. Naime, analgetici najčešće dolaze u obliku tableta ili šumećih granula i konzumiraju se s vodom. 

Ibudolor Direkt – lijek protiv bolova koji se uzima direktno u usta i bez vode

Ibudolor Direkt je stvoren upravo za ljude koji nemaju vremena za bol. Ibudolor Direkt sadrži ibuprofen u obliku praška, ugodnog je okusa limuna, a koristi se za ublažavanje blagih do umjerenih bolova i povišene tjelesne temperature. Dostupan je u dozama od 200 mg i 400 mg. Pakiran je u 10 praktičnih vrećica što konzumaciju čini još jednostavnijom. 

Tko sve može koristiti Ibudolor Direkt?

Ibudolor Direkt 200 mg mogu koristiti odrasli, adolescentni i djeca od 20 kg tjelesne težine (od 6 godina i stariji), dok Ibudolor Direkt 400 mg mogu koristiti odrasli i adolescentni od 40 kg tjelesne težine (od 12 godina i stariji).

Nemate vremena za bol? Potražite Ibudolor Direkt u ljekarnama.

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku, a o rizicima i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

Plaćeni oglas o lijeku
IBUD-AD-015-12112019
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve