Obavijesti

Promo sadržaj

Nemojte se zavaravati, imunitet nam je jednako važan i ljeti!

Nemojte se zavaravati, imunitet nam je jednako važan i ljeti!
3

Ljeto je razdoblje koje svi jedva čekamo, a godišnji odmor pomno planiramo i nikako ne želimo da nam ga upropasti ljetna viroza. Stoga saznajte kako i ljeti čuvati naš imunološki sustav

Da su prehlade rezervirane samo za zimu, česta je zabluda. Bez obzira na godišnje doba, virusi su u populaciji prisutni tijekom cijele godine, a i ni ljeto nije lišeno stresa, manjka sna i općenito užurbanog stila života koji nam može narušiti funkcije imunološkog sustava.Dodatno ljeti smo svi više aktivniji i provodimo više vremena na otvorenom.

Osim toga, temperature mogu biti neugodno visoke pri čemu se više i znojimo. Povećanim gubitkom tekućine skloniji smo dehidraciji i gubitku važnih minerala i vitamina topivih u vodi. Hladni napici, klima uređaji, odnosno nagle promjene temperature i propuh mogu nam također negativno utjecati na zdravlje ljeti.

Vitamini i minerali za ljeto

Zbog naglog porasta temperature i veće izloženosti suncu ljeti smo češće umorni, pospani i razdražljivi. Također smanjen nam je apetit i povećana je mogućnost da ne unosimo dovoljno hranjivih tvari koji su organizmu potrebni. Za osiguravanje odgovarajućeg unosa mikronutrijenata najbolje je slijediti prehranu bogatu raznim voćem i povrćem. Za dodatnu pomoć tu su i kvalitetni dodaci prehrani koje možemo pronaći u ljekarnama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ljeti su nam osobito potrebni antioksidansi zbog neutralizacije slobodnih radikala nastalih izlaganjem suncu i njegovom jakom UV zračenju, a vitamini C i E štite stanice od oksidativnog stresa. Važno je spriječiti i nedostatak vitamina B skupine jer upravo oni doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti. Od minerala koji se ističu po svojim funkcijama, tu su svakako cink, željezo i selen koji su posebno vezani za rad našeg imunološkog sustava.

Imunosal kao prva linija obrane

Primarni sastojak većine proizvoda iz Imunosal linije dodataka prehrani za imunitet je snažan beta-glukan, a dodatno su obogaćeni esencijalnim vitaminima i mineralima te posebno odabranim nutrijentima među kojima je i za staničnu energiju važan koenzim Q10. Takva jedinstvena bogata kombinacija sastojaka čini proizvod idealnim dnevnim dodatkom prehranikao provjerena nadopuna za imunitet i energiju.

Proizvodi su prilagođeni različitim potrebama i dobi, te ih svatko može pronaći u obliku koji vam najviše odgovara. Dolaze u obliku kapsula, sirupa, šumećih tableta, praha i pastila. Imunosal Direkt najnoviji je proizvod iz ove linije te je odličan izbor za sve koji uvijek žele imati uz sebe svoj multivitaminski dodatak prehrani, jer se može primijeniti bilo kada i bilo gdje, bez čaše vode.

Potražite u ljekarnama

Proizvode iz Imunosal linije možete nabaviti u svim ljekarnama ili s dostavom na kućnu adresu na poznatoj internet trgovini drogerija.hr, a više informacija možete potražiti na službenim stranicama Pharmoval proizvoda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu
Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala
PROMO

Od 22. do 27. travnja, održavaju se besplatni Dani tehničke ispravnosti motocikala

Broj novoregistriranih motocikala u porastu