Obavijesti

Promo sadržaj

Nike SF Air Force 1 za upečatljiv jesenji look

Nike SF Air Force 1 za upečatljiv jesenji look
3

Polako se bliži jesen, a time započinje kupovina novih krpica. Posebnu pažnju uvijek pridajemo obući, koja treba biti udobna, funkcionalna i prije svega otporna na jesenje vremenske neprilike

Ovoga puta pravi izbor obuće za vas će biti tenisice koje su istovremeno i čizme i sportska tenisica, ali i obuća za svakodnevicu.
Legendarne Air Force tenisice opet su uspjele nadmašiti same sebe.

Riječ je o visokokvalitetnoj i izdržljivoj tenisici, točnije sportskoj gležnjači koja će u vaš svakodnevni stil unijeti malo military štiha. Za sve one koji ne znaju, a vjerujemo da ih je malo, ova je tenisica nazvana po Air Force One-u, službenom zrakoplovu američkog predsjednika. Kroz godine postojanja prošla je mnoge faze i kulture, od prve službene košarkaške tenisice do hip-hop kulture.

SF AF-1 je prije svega funkcionalna tenisica u kojoj nesmetano možete gaziti po svim podlogama i vremenskim uvjetima

Visokokvalitetni najlon na peti, višenamjenske trake za gležnjeve i skriveni džepovi na jeziku, visoki ovratnik i neuništivi gumeni potplat smo su neke od odlika modela. Što se materijala tiče tu je već provjereno kvalitetni antilop i koža, a što se boje tiče možete birati između navy modre, bordo, sive i predivne pšenične boje.

Dizajn je uistinu efektan i pažnja se pridavala i najsitnijim detaljima.

Sigurni smo se da će vas print zvjezdica oko gležnjeva dodatno oduševiti, kao i u to da će SF-AF1 biti dio vaše jesenje garderobe jer se po izlozima trgovina obućom već sada mogu vidjeti „no name“ tenisice inspirirane ovim modelom. Iako će vam se cijena možda učiniti visokom, ovakav par obuće svojom kvalitetom i udobnošću opravdat će svaku uloženu kunu. To može potvrditi bilo koji par Air Forcea kojeg godinama imate u ormaru jer je jednostavno neuništiv.

Ono što ovaj par razlikuje od tog originalnog modela Air Forcea kojeg smo svi barem jednom imali na nogama je najlonska balistička peta koja će svaki vaš korak učiniti još udobnijim i sigurnijim. Ako vam se ovaj model čini previsokim i više ste za neki kompromis između tenisice i čizme, onda Nike SF Air Force 1 Mid pravi izbor za vas. Mid Forceice su niži profil tenisice koji dolazi u efektnoj sivoj boji koju je lako kombinirati na većinu garderobe. Obuvanje je olakšano novim dvostrukim zatvaračem na stražnjoj strani, a remen omogućuje sigurnu prilagodbu. No, ako stavimo sve navedene „tehničke“ karakteristike sa strane, u ovim boots tenisicama nigdje nećete biti nezapaženi.

Stoga, pripremite se na komplimente na račun svojih Nike SF Air Force i bezbrižno i modno osviješteno zakoračite u još jednu romantičnu jesen.

Nike SF Air Force dostupne su na www.4she.hr.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.