Promo sadržaj

Komentari 0

Skini, stisni i protresi - iskustvo koje ne želite propustiti

Skini, stisni i protresi - iskustvo koje ne želite propustiti

Tijekom 50 godina popularnosti, Cedevita se istaknula kao inovator u pogledu pakiranja, lansirajući brojne novitete koji su iz godine u godinu oduševili potrošače

​Prateći industrijske trendove, stroge ekološke zahtjeve te osluškujući potrebe potrošača, Cedevitini stručnjaci intenzivno su radili na razvoju inovativnog rješenja za konzumaciju u pokretu, a koje se odnedavno može vidjeti na policama trgovina!

NOVI JEDINSTVEN MEHANIZAM OTVARANJA: SKINI, STISNI, PROTRESI

Potreba dodatnog usavršavanja boce ukalupljena je u njenu modernizaciju, unaprjeđenje cjelokupnog izgleda, ali i povećanja praktičnosti pakiranja. Novo pakiranje može se pohvaliti s jedinstvenim mehanizmom otvaranja koje, micanjem zaštitne trakice i stiskanjem čepa prema dolje, omogućava aktivaciju proizvoda te nudi punu funkcionalnost 9 vitamina u okviru svježe pripremljenog proizvoda. Svaki segment proizvoda je pomno osmišljen kako bi svojim potrošačima omogućio što lakšu konzumaciju bez obzira na to gdje se nalazili.

SMANJENI AMBALAŽNI OTPAD ZA 180 TONA

Cedevita je ovim novim pakiranjem napravila iskorak prema očuvanju okoliša te razvijanju održivih i ekološki prihvatljivijih rješenja. Tako će novo pakiranje Cedevite smanjiti ambalažni otpad za 180 tona, a ugljični otisak smanjit će za 269 tona emisije CO2 na godišnjoj razini.