Promo sadržaj

Komentari 0

Nova Huawei Watch GT 3 serija dostupna u prodaji

Nova Huawei Watch GT 3 serija dostupna u prodaji

Radi se o najnovijim proizvodima Watch GT serije pametnih satova, a odlikuju se klasično elegantnim dizajnom, dugom trajanju baterije te paletom funkcija za praćenje zdravlja i fitnessa

Krenula je službena prodaja Huawei Watch GT 3 serije pametnih satova na hrvatskom tržištu. Radi se o najnovijim proizvodima Watch GT serije pametnih satova, a odlikuju se klasično elegantnim dizajnom, dugom trajanju baterije te paletom funkcija za praćenje zdravlja i fitnessa.

Elegantan i moderan dizajn

Huawei Watch GT 3 pametni sat dolazi u dvije verzije, od 46mm i 42 mm. Uređaj je lagan (42,6 grama odnosno 35 grama) i udoban je za nošenje zahvaljujući posebnom dizajnu zakrivljenog stakla koje odlično prijanja na zapešću. Sat je izgrađen od laganog i čvrstog nehrđajućeg čelika, a ultra-čisto zakrivljeno 3D staklo pruža dodatni vizualni ugođaj.

Kako bi uskladili sat s prigodom, raspoloženjem i stilom, korisnici mogu birati između preko 10 000 različitih pozadina sata.

Motivacija za zdravlje

Huawei Watch GT 3 pametni sat opremljen je TruSeen™ tehnologijom praćenja otkucaja srca 5. generacije. Pomoću nje korisnik u svakom trenutku može provjeriti svoj puls, razinu zasićenosti kisika u krvi, razinu stresa te čak i temperaturu kože.

Sat je opremljen značajkama koje korisniku omogućuju zdraviji život i stvaranje zdravih životnih navika. Putem Huawei Health aplikacije sat korisnika podsjeća, na primjer, da popije vodu, uzima lijekove ili  ide spavati na vrijeme.

Osobni trener

Huawei Watch GT 3 idealan je izbor i za aktivne korisnike i zaljubljenike u sport zato jer nudi više od 100 različitih načina vježbanja. Planovi treninga potpuno su prilagođeni navikama vježbanja i trenutnoj kondiciji korisnika, a glasovni podsjetnik sata korisniku pruža informacije o napretku i njegovoj fizičkoj spremi. Za ljubitelje treninga na otvorenom omogućeno je napredno GPS praćenje pomoću dvofrekventnog GPS sustava.

Ovaj pametni sat kompatibilan je s preko 30 aplikacija, uključujući najpoznatije fitness aplikacije, pružajući korisniku poboljšano iskustvo korištenja.

Dostupnost i cijena

Huawei Watch GT 3 dostupan je u dvije veličine, 46mm i 42mm, a svaka veličina dostupna je u dvije različite verzije. Preporučena prodajna cijena Huawei Watch GT 3 od 46mm, s metalnom i Active black narukvicom, iznosi 2.699,00 odnosno 2.199,00 HRK. Cijena Watch GT 3 od 42mm, sa Milanese zlatnom i Elegant white narukvicom, iznosi 2.499,00 odnosno 2.199,00 HRK. Svi korisnici koji od 13. prosinca pa do kraja godine kupe Huawei Watch GT 3, na dar će dobiti dodatne dvije narukvice koje se lako mijenjaju. Huawei Watch GT 3 dostupan je kod svih Huawei prodajnih partnera.

Huawei MateBook 14s također dostupan u prodaji

Huaweijevo najnovije prijenosno računalo, Huawei MateBook 14s, također je dostupno u posebnoj ponudi do kraja godine. Korisnici koji se odluče na kupnju dobit će i ruksak za laptop te miša.

Uz Watch GT 3 i MateBook 14s, Huawei je nedavno predstavio i nova 9 pametni telefon te MateView GT zakrivljeni monitor koji je dostupan u dvije veličine - 27 i 34 inča.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.