Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Bacite oko: Ovo su top modeli za ovo proljeće i ljeto

Bacite oko: Ovo su top modeli za ovo proljeće i ljeto

Trendovi se neprestano mijenjaju, pa tako svaka sezona donosi novitete kojima teško odolijevamo. No postoji nešto što baš nikad ne izlazi iz mode, a to su vježbanje i zdrav način života

VIDEO

Redovita fizička aktivnost može podignuti razinu energije, poboljšati raspoloženje i smanjiti razinu stresa. Vježbanjem jačamo kosti i mišiće, imamo više snage, pokretljiviji smo i gipkiji, ali također možemo postići ili održavati zdravu težinu. Drugim riječima, tjelesna aktivnost ima velik utjecaj na fizičko i mentalno zdravlje, kako kod odraslih tako i kod djece. 

Redovito vježbanje pozitivno utječe na psihološki, kognitivni i društveni razvoj svakog djeteta. Aktivna djeca imaju bolji imunitet, izdržljivija su i fleksibilnija, bolje pamte te imaju bolji san. Zbog svega toga vrlo je važno od malih nogu poticati djecu na bavljenje sportom, posebice u razdobljima u kojima mnogo vremena provode kod kuće. Kako bi i njima i vama svaka fizička aktivnost bila zabavnija i ugodnija, osigurajte si kvalitetnu sportsku obuću i odjeću

Vježbanje sa stilom

Čak i ako trenirate u kućnim uvjetima, trebate voditi računa o udobnosti i kvaliteti sportske odjeće i obuće koju nosite. Kad je riječ o sportskoj opremi, udobnost je na prvome mjestu, ali to ne znači da udobno ne može biti i moderno. Reebok nova kolekcija namijenjena je za cijelu obitelj, za male i velike, za lifestyle ili sport. Osim što je udobna, praktična i funkcionalna, cijela je kolekcija vrlo trendi - od dječjih modela do onih za odrasle. 

Obuća za svaki izazov

Odjeća i obuća za vježbanje imaju nekoliko važnih funkcija, pa ih je potrebno pametno odabrati. Pritom trebate paziti na vrstu aktivnosti kojom se bavite, kao i na uvjete u kojima te aktivnosti obavljate. Prvi korak prema uspješnom treningu krije se upravo u obući koju odabirete za vježbanje. Za brze treninge idealne su lagane, prozračne i udobne tenisice.

Dok trčite, trebate se usredotočiti na lagane korake i ujednačen tempo, pa su vam potrebne tenisice koje imaju mekani uložak od pjene za ugodan osjećaj. Poželjno je da tenisice za trčanje imaju i mrežast gornji dio, koji "diše" i održava noge hladnima tijekom trčanja. Za treninge u teretani odličan su izbor tenisice s fleksibilnim prednjištem, a za kretanje tijekom dana dobro će vam doći lagane i prozračne tenisice modernog dizajna. Ne ustručavajte se odabrati upadljive modele koji će privući pozornost kud god se kretali. 

Za najmlađe odaberite lagane i prozračne tenisice koje se lako obuvaju. Prednost dajte onim modelima s pjenastim srednjim potplatom, koji je snažan i stabilan pri svakom koraku. Djeca će imati osjećaj kao da tonu u svoju omiljenu sofu, pa im hodanje i trčanje neće predstavljati problem. 

Odabir odjeće za treniranje

Kad je riječ o odjeći za treniranje, najvažnije je nositi one komade u kojima se najbolje osjećate. Bilo da su to duga, kratka ili majica bez rukava, sportski top, kratke ili dugačke sportske hlače, tajice... Izbor je na vama. Možete i eksperimentirati s odjećom, pa odaberite nekoliko modela kako biste vidjeli koji vam najbolje odgovara i u čemu možete nesmetano obaviti trening. 

Znojem vam tijelo poručuje da vježbate kako treba. Ipak, nije zabavno napustiti teretanu izgledajući kao da ste pali u jezero. Kako biste to izbjegli, birajte odjeću izrađenu od lagane tkanine s tehnologijom Speedwick, koja će vam pomoći da ostanete suhi dok postižete najbolje rezultate. Mrežasti dijelovi na odjeći poslužit će vam kao ventilacija kako biste se održavali hladnima prilikom ponavljanja i serija. Uz kvalitetnu odjeću, poput komada iz nove Reebok kolekcije, koju možete pronaći u trgovinama Sport Vision ili na web shopu možete se bez sumnje i oklijevanja posvetiti svom treningu s maksimalnim intenzitetom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
PROMO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu

Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti grada

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu
PROMO

Fantastični okusi, vrhunski stručnjaci i nezaboravna zabava na Weekend Food Festivalu

Najbolji odabir okusa i sadržaja ove je godine u staru rovinjsku Tvornicu duhana privukao više od 2500 tisuće posjetitelja na treći po redu Weekend Food Festival.
Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!