Obavijesti

Promo sadržaj

Nova Roto trgovina u zapadnom dijelu Zagreba

Nova Roto trgovina u zapadnom dijelu Zagreba
6

Sve ljubitelje finih pića s adresom u zapadnom dijelu grada Zagreba sigurno će razveseliti informacija da je Roto svijet pića stigao u Oranice, na adresu Oranice 104

U jedinstvenom prodajnom prostoru koji se nalazi nudimo atraktivan asortiman i poklon ponudu  najboljih domaćih i stranih vina te jakih alkoholnih pića, komercijalnih i craft piva, raznih sokova, a tu su i svi dodaci potrebni za svaku zabavu – začini za gin&tonic, koktel asortiman, grickalice, sladoled i čaše. Osim toga, u prostoru se nalazi i rashladna komora gdje kupci mogu preuzeti svoja ohlađena pića za svaku priliku, a u ponudi trgovine imamo i led u vrećama za svaki roštilj ili zabavu. Po završetku zabava i proslava nepotrošene količine mogu se vratiti. Uskoro će u trgovini biti aktivna i Wolt usluga.

Nova trgovina pića na Oranicama nastavak je širenja Roto maloprodajne mreže kojom želimo kupcima pružiti široki asortiman svih vrsta pića i najbržu uslugu. Novootvorena trgovina prostire se na više od 200m2, a uređena je u skladu s konceptom ''Zabava je ozbiljan posao'' čiji je cilj prostor oplemeniti modernim, urbanim elementima i stvaranjem ugodne atmosfere pri kupnji pića za sve prilike.
Prostor je jasno segmentiran na zone koje nude širok asortiman artikala potrebnih za proslave u različitim prigodama, a uz ugodnu i jednostavnu kupnju, interijer nudi jedinstven doživljaj pri kupnji i poziva kupca na istraživanje.

Široka ponuda pića, diskontne cijene, top akcije i brza usluga bit će i izvrstan izbor za sve ugostitelje koji će u diskontu, osim pića, moći kupiti i profesionalnu opremu za čišćenje, čaše te dodatni asortiman koji je potreban svakom ugostiteljskom objektu.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do četvrtka od 07:30 – 21:00, petkom i subotom od 07:30 – 22:00, a nedjeljom od 09:00 – 13:00.  

Imamo odgovore na sva vaša tekuća pitanja, dobro nam došli!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini