Obavijesti

Promo sadržaj

Nove Plodine u Rijeci otvorene u sklopu projekta RIO Kantrida

Nove Plodine u Rijeci otvorene u sklopu projekta RIO Kantrida
9

Plodine nastavljaju intenzivno širenje svoje maloprodajne mreže diljem Lijepe naše, a jučer su svoja vrata otvorile u Rijeci, u sklopu novog stambeno-poslovnog projekta RIO Kantrida

U srijedu, 06.07.2022. je u Rijeci, na adresi Labinska 51, otvoren novi supermarket Plodina, čime Plodine sada broje ukupno 110 supermarketa u Hrvatskoj.

Moderan format supermarketa otvoren je u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa RIO Kantrida. U poslovnom dijelu Plodine se prostiru na ukupno 1.700 m2. Vrhunska oprema i praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde, a u samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni svježi proizvodi kroz samoposlužnu pekaru, te odjele delikatese i gastra, mesnicu i zelenu tržnicu.

Kao i u ostalim supermarketima Plodina diljem Hrvatske, Riječanima će biti dostupan široki izbor proizvoda,  kako poznatih brendova tako i proširenog asortimana robnih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, na čemu Plodine i ovim projektom nastavljaju graditi uspješno poslovanje.

Važno je napomenuti kako Plodine osluškuju potrebe građana, pa su ovo 15. Plodine u Rijeci i riječkom prstenu. Otvoreno je i 40-ak novih radnih mjesta za stanovnike riječke regije.

Vrata novih Plodina otvorili su direktor maloprodaje Plodina g. Luka Ćurković i gradonačelnik Rijeke g. Marko Filipović. Vrijedno je spomenuti da su povodom otvorenja, Plodine donirale 20.000 kuna Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka.

Na dan otvorenja za sve kupce je pripremljen bogat program, kolo sreće sa preko 600 nagrada, besplatan roštilj, piće i degustacije, a najmlađe su uveseljavali mađioničar i klaun Balonko. Svojim kupcima u kupovini je pomagao i glumac Domagoj Janković u ulozi Agenta 0,99 koji je i ovoga puta bio od akcije!

Posebna ponuda povodom otvorenja vrijedi do 12.07.

Radno vrijeme Plodina RIO Kantrida je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 22:00 sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini